Brad Pitt a obţinut custodia comună a copiilor săi. Cum a reacționat Angelina Jolie

De Unica.ro, pe
Brad Pitt şi Angelina Jolie au depus actele de divorț în 2016 și abia din 2019 nu mai sunt căsătoriți oficial. După o luptă aprigă în instanță pentru custodia copiilor, judecătorul a decis în favoarea actorului. 

Brad Pitt (57 de ani) și Angelina Jolie (45 de ani) se luptă în instanță pentru custodia copiilor lor: Pax (17 ani), Zahara, (16 ani), Shiloh (14 ani), și a gemenilor Vivienne și Knox (12 ani). Fiul cel mare, Maddox, este deja major. Dintre copii, trei sunt biologici și trei adoptați: Maddox, Pax şi Zahara.

Brad Pitt a obţinut custodia comună a copiilor săi. Cum a reacționat Angelina Jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor împărţi custodia copiilor, după ce John Ouderkirk, un judecător particular, a decis în favoarea actorului. Hotărârea este „o decizie provizorie”, iar Jolie va continua procesul, potrivit presei internaționale. Până acum, actriţa nu a obiectat cu privire la custodia comună, dar a precizat că există „alte probleme de îngrijorare”.

În procesul de custodie a fost implicat un număr mare de martori, experți și terapeuți, iar Angelina Jolie ar fi criticat decizia judecătorului de a nu permite copiilor săi să depună mărturie, potrivit BBC. Se pare că actrița ar fi cerut demiterea judecătorului în acest dosar.

Citește și: Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

După ce a anunțat că este transgender, Elliot Page și-a extirpat sânii. Cum arată acum

Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

Meghan Markle, acuzată că își manipulează soțul: Harry trebuie salvat de ea!

Angelina Jolie are dovezi că Brad Pitt a fost violent în timpul mariajului lor

Cel care a putut însă să depună mărturie a fost Maddox, fiul cel mare al cuplului, care are deja 19 ani. Actrița ar fi înaintat în instanță o serie de documente în care notează că atât ea, cât și copiii lor sunt dispuși să ofere „dovezi în sprijinul” acuzațiilor de violență domestică împotriva actorului.

„Maddox deja a depus mărturie ca adult în disputa privind custodia și nu l-a avantajat pe Brad”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly în urmă cu ceva timp.

„Nu folosește numele Pitt în documente care nu sunt legale, optând exclusiv pentru numele Jolie. Maddox vrea să-și schimbe numele de familie în Jolie din Jolie-Pitt, lucru pe care Angelina nu îl susține.”

Potrivit unei alte surse, actorul și Maddox nu se văd și nu-și vorbesc. „Acea relație este în continuare inexistentă”, declara o sursă în iulie 2020.

Potrivit Daily Mail, o altercație între Pitt și Maddox ar fi fost picătura care a umplut paharul pentru Angelina în anul 2016 și ar determinat-o să ceară divorțul.

Actorul a fost anchetat din cauza unui incident care ar fi avut loc în septembrie 2016. În timpul unei călătorii cu avionul privat, acesta și-ar fi pierdut cumpătul și ar fi avut un comportament abuziv față de unii dintre copii. Autoritățile i-au intervievat pe Pitt, Jolie și pe cei șase copii ai lor, iar Us Weekly confirma în noiembrie 2016 că Pitt a fost declarat nevinovat.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter