Bogdan Vlădău îşi donează amprenta în scop caritabil

De Sandra S., pe

Bogdan Vlădău, cel mai râvnit burlac al momentului îşi donează amprenta palmei în scop caritabil, alăturându-se astfel campaniei „O amprentă pentru viaţă”, initiată de Smallprint România.
„Amprentarea” lui Bogdan se va întâmpla chiar sub ochii fanilor  şi ai presei joi, 27 iunie, în magazinul Diverta din Unirea Shopping Center  şi va fi posibilă cu ajutorul unui kit special, disponibil în exclusivitate în reţeaua magazinelor Diverta.
Campania O amprentă pentru viaţă îşi propune să ajute copiii defavorizaţi, abandonaţi de părinţii biologici, aflaţi în grija Asociaţiei Emanuel din Dej, iar prima vedetă care a raspuns pozitiv invitaţiei de a se alătura campaniei este Bogdan. Acestuia îi va fi luată amprenta palmei în cadrul evenimentului din Diverta Unirea pentru ca mai apoi să fie transpusă pe un pandant de argint ce urmează a fi licitat pe pagina de Facebook a Burlacului.
Cu această ocazie, Bogdan va prezenta Kitul Magic adus în România de Smallprint  şi distribuit în exclusivitate de Diverta, cu ajutorul căruia pot fi luate amprenta palmei, a tălpii sau chiar a buzelor, în cele mai mici detalii. Ceea ce diferenţiază acest kit de altele este acurateţea deredare a amprentei, dar şi faptul că este nontoxică şi poate fi folosită la copii, încă din prima zi de viaţă.
În plus, amprenta, odată imprimată pe hârtia specială din Kitul Magic, poate fi apoi transpusă pe argint pur  şi transformată în panadant. Printre cei mai entuziasmaţi de Kitul Magic sunt părinţii care îşi doresc să imortalizeze mânuţa sau picioruşul copilului lor, astfel că la evenimentul de joi sunt aşteptaţi cu precădere părinţii care pot veni însoţiti de prichindeii lor pentru care  şcoala Learn with Music a pregătit un program special.
De asemenea, în campanie se alătură şi make-up artistul Anca Rădulescu care oferă premiu  participanţilor la evenimentul de joi două vouchere cadou – o şedinţă de make-up profesional şi o sedinţă de Cryolift. Următoarea celebritate care se va implica în campania O amprentă pentru viaţă este Cătălina Ponor, a cărei amprentă va fi imortalizată pe 29 iunie în Diverta din Constanţa Park.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter