Bianca Brad despre iubitul ei, arestat în SUA. Vezi ce spune!

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea „Dincolo de aparenţe”, Bianca Brad a acceptat să vorbească despre iubitul ei, Aurel Frăţilă, care se află acum într-o închisoare din SUA.
După ce a trecut printr-un divorţ şi a pierdut un copil, Bianca Brad părea să fie fericită alături de iubitul ei, Aurel Frăţilă şi de băieţelul lor, Luca. Însă problemele au apărut din nou în viaţa ei când Aurel a fost extrădat în SUA pe motiv că ar fi vândut echipament militar în Iran.
În prima apariţie TV după extrădarea iubitului ei, Bianca Brad vorbeşte duminică, la „Dincolo de aparenţe” cu Florentina Fântânaru, despre felul cum l-a cunoscut pe Aurel Frăţilă.
L-am cunoscut pe Aurel la o sala de forta. I-am imprumutat manusile mele, pentru ca el nu avea si de la ganterele pe care le folosea, il dureau palmele! L-am placut pentru seriozitatea lui, pentru sobrietate. M-a impresionat cand am aflat ca in fiecare sambata se ducea la mormantul mamei lui… Mai tarziu, tatal lui i-a murit in brate…a incercat sa-l resusciteze, dar nu a reusit!
Nu ne-am casatorit, pentru ca el voia o nunta fastuoasa si n-am avut suficient timp s-o pregatim pana sa-l nasc pe Luca. Nu m-am gandit nici atunci, nici mai tarziu la o rochie de mireasa…El este cel care m-a convins sa fac un copil, nu eram deloc sigura ca vreau asta.”
L-au arestat pe 11 ianuarie, era o zi de vineri, din acea dimineata nu l-am mai vazut… Am reusit sa vorbim la telefon.El este arestat intr- o inchisoare din America, in San Diego. Au fost multi oameni din anturajul nostru care au fugit, carora le-a fost frica “sa ne mai cunoasca” dupa ce el a fost arestat. E posibil sa nu-l mai vad niciodata… Luca stie ca tatal sau e plecat departe…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter