Bella Santiago, părăsită de tatăl fetiței la o lună după ce a născut: „A plecat și a zis că merge la război în Afganistan”/ Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 15:06

Bella Santiago, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe din România, vine astăzi, 19 aprilie, la FRESH by UNICA. Născută în Filipine, și-a început cariera muzicală în țara natală în urmă cu mai bine de zece ani. În prezent, Bella trăiește în România, unde a lansat mai multe piese care au ajuns la inima publicului.

Cu o carieră pe val și o atitudine îndrăzneață acum, dar cu o copilărie zbuciumată, Bella Santiago face dezvăluiri neștiute despre viața ei, la FRESH by UNICA.

Bella Santiago, dezvăluiri la FRESH by UNICA, despre tatăl fetiței sale: „Mi-a zis mama să merg mai departe, să fiu puternică”

Artista mărturisește, în exclusivitate, motivul despărțirii de tatăl fetiței sale și face publice detalii dureroase despre experiența sa de mamă singură. Câtă suferință a îndurat până a reușit să își creioneze o carieră, aflați din interviul oferit jurnalistei Cristina Manea.

Citește și: Ce sacrificiu a făcut soțul vedetei pentru a fi împreună. Bella Santiago: “Este managerul, impresarul, șoferul și bodyguardul meu” / EXCLUSIV

„Nu m-am căsătorit (n.r. – în trecut) niciodată. M-am căsătorit doar aici, în România. Era un băiat pe care l-am cunoscut în timp ce cântam cu trupa mea. Și era din armată, și ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit, am stat împreună și am făcut un copil. După ce am făcut un copil, după câteva luni a venit să vadă copilul și a plecat, și a zis că merge la război în Afganistan și se va întoarce după o săptămână. Am zis: „Ok, eu aștept, te aștept să te întorci!”.

Noi chiar am avut în plan să facem nuntă după aia, dar nu s-a mai întors. Am așteptat o lună, două luni, trei, patru, cinci, și a trecut un an și mi-a zis mama: „Nu cred că mai vine, cred că a rămas acolo, nu știu unde e, a plecat!”. Chiar era un băiat foarte bun, nu cred că a fugit de responsabilitate pentru că era un băiat foarte bun. Și chiar întregii mele familii îi plăcea de el. Dar cred că s-a întâmplat ceva cu el, că n-am mai auzit de el, nici până acum n-am mai auzit de el.” a declarat Bella Santiago la FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bella Santiago, copilărie dură continuată de-o poveste de dragoste nefericită

Artista spune că bărbatul alături de care a devenit mamă era un om iubitor, dar a dispărut la o lună după ce au devenit părinți.

„Când am născut pe bebeluș, după o lună a venit el să vadă copilul, el a cumpărat tot pentru copil, a cumpărat haine, lapte, tot ce avea nevoie. Și era un om iubitor. Când a plecat chiar a fost foarte supărat și plângea, pentru că nu mai voia să plece de lângă noi și a zis că se va întoarce după o săptămână, așa mi-a zis.

Doar că, după o săptămână așteptam, pentru că el nu avea Facebook, nu avea Instagram, pentru că nu existau înainte. Vorbeam doar pe e-mail și așteptam e-mail de la el, și nu a mai dat e-mail. I-am dat mesaje încontinuu, nu mi-a răspuns și după ce a trecut un an de când a dispărut, mi-a zis mama să trec mai departe, să fiu puternică. Oricum eu deja eram puternică din cauza copilăriei mele și am mers mai departe. Am plecat, am muncit pentru fata mea și pentru mama mea și asta e viața!” a precizat Bella Santiago la FRESH by UNICA.

Fetița cântăreței, primită cu dragoste în România

În luna mai, Bella Santiago face cununia religioasă cu soțul ei, Ionuț Grigore, fără familia din Filipine. Cântăreața mărturisește că și-a găsit echilibrul și sufletul pereche, iar fiica ei are tatăl după care a tânjit ani de zile.

„Ea este fericită acum, a zis că-l iubește foarte mult pe soțul meu, că este tatăl ei, ea zice că e tati și stă mai mult cu el decât cu mine. Cred că i-a lipsit ei tatăl și s-a atașat foarte mult de soțul meu.” ne-a spus Bella Santiago despre relația pe care o are fiica ei, Kescielle, cu tatăl ei vitreg.

Bella Santiago, invitată la Fresh by Unica

Nu rata FRESH by UNICA, emisiune online prezentată de jurnalista Cristina Manea, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru!

În ediția din această seară, Bella Santiago vorbește despre copilăria plină de lipsuri, despre cum a muncit pentru familia ei, dezvăluie de ce propria mamă nu vine la nunta ei și face mărturii despre fața nevăzută a succesului.

Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii. Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan și Iana Novac s-au destăinuit la FRESH by UNICA. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter