Bella Santiago a fost părăsită de tatăl copilului ei imediat după naștere: „Aveam 20 de ani…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 ianuarie 2022, 14:26

În ediția de sâmbătă a show-ului “Bravo, ai stil!”, cântăreața Bella Santiago (32 de ani) a avut un moment artistic impresionat. Artista a interpretat o piesă care spunea povestea unei tinere care se îndrăgoștește de un soldat, care apoi moare pe frontul de luptă. După cântare, Bella Santiago a fost întrebată de gazda emisiunii, Ilinca Vandici, ce a determinat-o să aleagă o piesă cu o poveste atât de tristă, iar artista le-a măturisit tuturor celor din platou că are și ea o poveste de viață asemănătoare. Bella Santiago a povestit cum a fost părăsită de prima mare iubire, de bărbatul care îi este tată copilului ei.

M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată. Aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună şi aşa am avut o relaţie de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afghanistan, şi mi-a promis că după o săptămână va reveni.

Am aşteptat o săptămână, un an, un an şi jumătate… şi nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică şi că îmi voi creşte singură fata. Mama mi-a spus că nu mai e, probabil a murit. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu ştiam dacă mai vine acasă, dacă mai ajunge sau nu… A fost foarte, foarte greu… – a dezvăluit Bella Santiago la Kanal D.

Artista a mai spus că a încercat să dea de tatăl copilului, dar totul a fost în zadar: „Am încercat să-i dau un mail la adresa pe care o aveam, dar mi-a dat eroare, că nu mai există acel e-mail şi atunci am decis că trebuie să fiu puternică, să merg mai departe”.

Citeşte şi: La ce alimente a renunțat Micutzu pentru a slăbi. Comediantul a dat jos 50 kg

Citeşte şi: Bella Santiago a câștigat cel de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!

Citeşte şi: Ce a furat Augustin Viziru dintr-un magazin din Anglia: „Era vreo 700 de lire!”

Citeşte şi: Andreea Esca: „Eu, pe litoral. Intru la regim!” Poza în care fanii abia au recunoscut-o

Au trecut mulți ani de atunci, iar Bella a găsit puterea să depășească momentul și și-a refăcut viața. Acum, artista trăieste o frumoasă poveste de dragoste cu actualul soț, Nicolae Ionuț Grigore. Cei trei formează o familie fericită și se bucură cât pot de mult de tot ce are viața mai frumos de oferit.

 Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amândouă… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.r. soţul ei) – a mai spus Bella.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter