Chris Pine și Annabelle Wallis s-au despărțit după aproape 4 ani de relație

De Adelina Duinea, pe

Chris Pine (41 de ani) și Annabelle Wallis (37 de ani) s-au despărțit după aproape patru ani de relație, informează E! News. Motivul despărțirii rămâne necunoscut, pentru moment. Fosta pereche nu a confirmat, dar nici nu a negat informațiile apărute în presă. Nu este însă o surpriză, actorii fiind extrem de discreți.

Chris Pine și Annabelle Wallis s-au despărțit după aproape 4 ani de relație

În ciuda celor aproape patru ani de relație, Chris și Annabelle nu s-au afișat niciodată pe covorul roșu în calitate de cuplu. Au fost surprinși pentru prima oară împreună în martie 2018, în aeroportul Heathrow din Londra. În luna iulie a aceluiași an, actorii au fost fotografiați ținându-se de mână.

La momentul acela, un martor declara: „Erau foarte bine dispuși și foarte politicoși”. Ulterior, în aprilie 2020, Chris și Annabelle au fost surprinși făcând o drumeție în Los Angeles.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ashley Graham, prima imagine cu gemenii ei. „Nu a fost ușor”

Bella Hadid susține că a fost abuzată într-unele dintre fostele sale relații

Fabio Jackson este sosia lui Michael Jackson după operațiile estetice

Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

Înaintea relației cu Annabelle, Chris ar fi format un cuplu cu actrița Sofia Boutella (39 de ani). Înaintea relației cu Chris, din 2014 până în 2016, Annabelle ar fi format un cuplu cu solistul Coldplay, Chris Martin (45 de ani), care formează din 2017 un cuplu cu actrița Dakota Johnson (32 de ani).

Într-un interviu oferit în 2017, Annabelle a explicat de ce este foarte important pentru ea să-și mențină relațiile private: „Când ții la cineva din viața ta, devii protectiv. Nu mai este vorba despre tine, ci despre cei pe care îi iubești și pe care vrei să-i protejezi ca o leoaică”.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter