Bebe Cotimanis, despre cel mai greu moment din 2022: „Am o mare bucurie că a trecut” / Video Exclusiv

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 13 decembrie 2022, 10:01

Constantin (Bebe) Cotimanis completează lista actorilor care vor putea fi urmăriți în cel mai nou serial care va începe din 12 ianuarie la Antena 1. În „Lia – soția soțului meu”, actorul va juca rolul lui Marcel.

Actorul a vorbit într-un interviu, oferit în exclusivitate pentru Unica.ro, despre provocările pe care le-a adus cu sine personajul din serial. Bebe Cotimanis (67 ani) a vorbit, printre altele, și depre lucrurile care i-au marcat viața personală în acest an.

Bebe Cotimanis îl interpretează pe Marcel în serialul de la Antena 1

„Mitocan. Așa este personajul meu. Este mahalagiu, mitocan, misogin. Mincinos nu e. Uneori se minte pe sine, dar e un personaj fără școală, care trăiește intens. Mai aproape el ar fi de un animal, asta nu că e monstruos. Ca simțământ, simte ca un animal, ca un câine. Eu iubind animalele, considerându-le uneori superioare oamenilor. Marcel, dacă îl iei așa, poate fi și un om superior.”, spune actorul despre personajul său, în interviul oferit pentru unica.ro.

Bebe Cotimanis mărturisește că nu obișnuiește să ia nimic din trăsăturile personajelor sale, ba, din contră, consideră că un actor trebuie ca întotdeauna să ia din viața personală și să transforme diferitele situații pentru a putea construi un personaj de succes.

Citește și: Cum a ajuns Ioana Blaj să joace în serialul „Lia – soţia soţului meu”: „M-au chemat din lipsă de personaje”/ Video exclusiv

Bebe Cotimanis, la un pas de tragedie din cauza Covid-19

Actorul descrie 2022 ca fiind un an deosebit. În pandemie a trecut și printr-o cumpănă, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. La acel moment situația lui a fost una atât de delicată, încât s-a aflat la un pas de moarte. Chiar el spune acest lucru în interviul pe care ni l-a acordat.

„Am o mare bucurie că a trecut (n.r. anul 2022). Am o mare bucurie că nu a început un război. A avut clipe deosebit de frumoase în ceea ce privește viața mea personală. Pot să spun și întâlnirile pe care le-am avut și piesele pe care le-am scos, chiar și casa pe care am construit-o. Chiar și în pandemie, lucru foarte urât că s-a întâmplat pandemia, dar pentru mine a fost un moment de relaxare extradordinar. Fiind bolnav, fiind și să dau colțul, dar m-am relaxat”, ne-a spus actorul Bebe Cotimanis.

Una dintre cele mai cunoscute voci din România

Bebe Cotimanis are, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute voci din România. De-a lungul anilor, actorul a fost principala voce a promo-urilor de la PRO TV, ca mai apoi, după 25 de ani să se mute la Prima TV.

Actorul mărturisește că vocea a fost un atuu în cariera lui. De asemenea, el a vorbit și despre rolurile primite de-a lungul anilor și a mărturisit că se întâmplă des să refuze anumite personaje. Timpul ar fi una dintre cauzele principale.

„Nu mi-am dorit niciun rol niciodată, nu mi-am dorit să joc ceva. Am fost atât de ocupat încât mi-au venit rolurile. Că m-am achitat mai mult sau mai puțin bine asta e cu totul altceva. Îmi place să fac lucrurile bine și sunt o mulțime de lucruri de făcut, chiar și cele mai mărunte. Da. Se întâmplă destul de des (n.r să refuze personaje). Și din pricina timpului, și din pricina scrierii”, a spus actorul.

Bebe Cotimanis, mesaj pentru cititorii Unica.ro

La finalul interviului, Constantin Cotimanis a transmis un mesaj pentru cititorii site-ului unica. ro, pe care îi îndeamnă să își urmeze calea pentru a le merge totul bine.

Citeşte și Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști și ne gândim la o familie” / Video exclusiv

„Găsiti-l pe Dumnezeul din voi. Există și nu îl mai căutați în dreapta stânga. Il puteți căuta peste tot, la Catedrale, la Biserici, dar cu o singură condiție. Întâi să îl găsiți aici (n.r în suflet)”, a încheiat actorul.

Serialul „Lia – soția soțului meu”, marea premieră în ianuarie, la Antena 1

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul „Lia – soţia soţului meu” va avea premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

Serialul va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. Iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole în drumul spre triumf.

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu, şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

CONȚINUT VIDEO UNICA

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter