Andrei Aradits revine pe micile ecrane. Unde va putea fi văzut îndrăgitul actor

De Oana Savin, pe

Andrei Aradits a încântat întotdeauna telespectatorii cu prezența sa scenică și cu umorul caracteristic. După o perioadă în care nu a mai fost văzut pe micile ecrane, îndrăgitul actor a decis să revină în forță.

Aradits a fost urmărit cu drag timp de mai multe sezoane în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” pentru ca mai apoi să se retragă de aici pentru a face ceea ce îi place mai mult: să joace. Iar acum revine pe micile ecrane într-un serial iubit.

Andrei Aradits revine pe micile ecrane

Numele lui Aradits s-a aflat pe buzele multor români zilele acestea, după ce s-a aflat că actorul divorțează de soția sa, Andreea. Acum, însă, se vorbește din nou despre el, dar accentul se pune pe cariera lui.

Între 2019 și 2021, Aradits a putut fi urmărit în serialul „Vlad” de pe Pro TV, iar apoi a luat o pauză de la seriale. Anul acesta, îndrăgitul actor revine la Antena 1, în serialul „Lia, soția soțului meu”.

Citește și: Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Andrei Aradits revine pe platoul de filmare şi aduce în fața telespectatorilor un personaj cheie, care va produce schimbări dramatice și definitive în destinul unor personaje din serialul Lia – soția soțului meu, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena  1. 

Telespectatorii au auzit până acum pe buzele personajelor din Lia – Soția soțului meu un nume de temut. Un nume care stârnește frică în poveste doar atunci când este rostit, un mafiot cu care unele personaje au avut de-a face și regretă, mai ales că acesta nu uită niciodată. Și toți știu că oricât timp ar trece, va veni ziua în care se va răzbuna. Gianni Rocca, mafiotul la arestarea căruia a contribuit şi Petru Vornicu (Ştefan Floroaica) și care vrea să se răzbune cu orice preț pe acesta va fi întruchipat de actorul Andrei Aradits.

Citește și: Cât de bine arată soția lui Andrei Aradits. Andreea predă yoga

Aradits va juca rolul unui mafiot

Înainte de a apărea în serial, Andrei Aradits a dezvăluit că îl va interpreta pe Gianni Rocca, un mafiot temut.

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aştept să văd pe cine voi ucide!”, a declarat Andrei Aradits.

Citește și: Andrei Aradits, poveste inedită de iubire ajunsă la divorț. De ce a rămas copilul în grija lui

Citește și: Cum a cerut-o Andrei Aradits pe soția lui în căsătorie?

După cum o spune și numele lui, Gianni Rocca va ateriza în viețile personajelor ca un meteorit devastator. Va face foarte repede primele victime în poveste, şi nu se va opri până nu își va atinge scopul, indiferent de victimele colaterale. Însă va stârni și sentimente de empatie în rândul telespectatorilor.

Gianni Rocca este un personaj complex, cu psihologie interesantă, care îi va face pe telespectatorii serialului, în unele momente, să pună la îndoială ce consideră că e bine sau rău. Pe Andrei Aradits telespectatorii îl vor putea urmări începând de joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1 în cadrul serialului Lia – Soţia soţului meu. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andrei Aradits

Sursă foto: PR, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter