Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV: „Îmi doresc să fiu mamă” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 ianuarie 2023, 10:07

Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV, adoră copiii. Încă nu îi are pe ai ei, însă își dorește cu ardoare să devină mamă.

Beatrice Busuioc, Supernanny de la Prima TV, își dorește să devină mamă, dar vrea ca acest lucru să vină natural. Până acum nu s-a ‘axat’ pe acest plan pentru că s-a focusat pe dezvoltarea profesională.

Supernanny de la Prima TV vrea să devină mamă

Despre dorințele ei, ce secrete de frumusețe ascunde, sau despre cum se relaxează, vedeta Prima TV ne-a făcut mai multe dezvăluiri.

Beatrice Busuioc, Supernanny de la Prima TV: „Dimineața nu ies din casă, până ce nu aplic SPF”

Lăsând la o parte Psihologul Beatrice Busuioc și îndreptându-ne atenția către femeia din spatele profesiei, ești o femeie frumoasă. Care este secretul tenului tău?

Îți mulțumesc pentru compliment. Secretul tenului meu este hidratarea. Sunt atentă să mă hidratez (să consum multe lichide), să folosesc diverse scrub-uri, măști de față cel puțin o dată/săptămână.

Îmi mențin o rutină de seară. Folosesc o apă micelară pentru a-mi curăța tenul, mai apoi am grijă să folosesc acid hialuronic și într-un final îmi aplic o cremă hidratantă, fără parfum.

Dimineața nu ies din casă, până ce nu îmi aplic un SPF. O dată la câteva luni îmi fac un tratament facial și, cel mai important lucru, îmi pun un zâmbet până la urechi în fiecare zi pe față. Ajută enorm!

„Iubesc să citesc, să călătoresc, să dansez, să scriu și să meditez”

Ce pasiuni ai și cum te deconectezi după o zi de muncă?

Iubesc să citesc, să călătoresc, să dansez, să scriu și să meditez. O zi de muncă la mine se termină undeva în jur de ora 20:00. De cele mai multe ori, aleg să mă deconectez printr-o baie relaxantă sau un masaj de relaxare, cel puțin o dată/săptămână.

În restul zilelor de muncă, fie citesc, fie mă ocup de proiectele pe care le am în derulare: publicarea unei cărți de povești terapeutice și publicarea unei cărți cu exerciții premergătoare pentru scris (dezvoltarea motricității fine).

Nu ai încă propriii copii, deși cei cu care lucrezi sunt ca și ai tăi. Însă, când te vezi mamă?

Îmi doresc să fiu mamă și primesc cu brațele deschise această nouă etapă care va să vină în viața mea. Nu mi-am făcut un plan în acest sens, pentru că îmi doresc să vină natural totul, însă până acum nu am făcut-o datorita faptului că m-am axat pe dezvoltarea mea profesională.

Mi-am dorit să absorb ca un burete cât mai multe informații și cât mai multă experiență; mi-am dorit să lucrez cu mine, astfel încât să devin, cu fiecare zi, cea mai bună variantă a mea. În felul acesta, când în viața mea va apărea minunea, să îmi pot îndruma copilul să devină cea mai bună variantă a sa.

Beatrice Busuioc, Supernanny de la Prima TV: „Cu siguranță voi greși ca părinte, nu sunt perfectă și nici nu îmi doresc să fiu”

Ai temeri că, în ciuda experienței tale și tuturor cunoștințelor profesionale, vei greși ca părinte?

Nu mă tem să greșesc. Greșeala face parte din creșterea și dezvoltarea noastră. Greșelile ne ajută, dacă alegem să vedem ce putem învăța, să ajustăm în proces pentru a fi din ce în ce mai buni.

Cu siguranță voi greși ca părinte, nu sunt perfectă și nici nu îmi doresc să fiu. Însă, îmi doresc să îmi pot crește copilul în funcție de nevoile lui, să îl accept așa cum este el, nu prin prisma rănilor mele. Îmi dau voie să fiu autentică și suficient de bună pentru copilul meu, nicidecum perfectă!

Foto: Prima TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter