Bătăi din showbiz! 5 vedete autohtone snopite de parteneri!

Cazul Alexandrei Stan a deschis o nouă discuţie despre violenţa domestică. Cântăreaţa nu este nici prima şi probabil nu va fi nici ultima vedetă snopită în bătaie de iubit. Libertatea.ro îţi prezintă un top 5 al celebrităţilor care au avut de-a face cu furia unor bărbaţi violenţi.

Ana Maria Georgescu, cântăreaţa melodiei „Ochii tăi”, a trecut şi ea prin clipe grele în timpul relaţiei cu Florin Chilian. În urmă cu patru ani am avut un accident de maşină. Eu şi Florin ne-am certat pe drum. A început să strige că eu sunt de vină. Apoi a început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă. Mergea la maşină, încerca să schimbe roata, apoi venea şi mă agresa. M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură, mărturisea public artista în 2010.
Nici Larisa Drăgulescu nu a scăpat de furia bărbatului ei, gimnastul Marian Drăgulescu. În 2009, blonda a depus plângere la poliţie, apoi a intentat divorţ. M-a bătut şi m-a lovit cu piciorul în faţă, mărturisea Larisa cu ochii înlăcrimaţi în 2009.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter