Ghiceşte vedeta: Bărbatul celebru care îşi îngrijeşte tenul cu aur şi caviar

De Unica.ro, pe

Acest artist celebru cu multe admiratoare în românia merge adesea la cosmetică şi consideră că măştile cu aur şi caviar sunt o necesitate. Cine să fie?
Ca orice artist, Alejandro, fostul component al trupei Mandinga se respecta. Cubanezul nu este strain de capitolul beauty.
Cantaretul este un client fidel al saloanelor de frumusete, asa ca pe langa manichiura si pedichiura, prefera, cel putin o data pe luna, sa faca o vizita la cosmetica, acolo unde isi aplica diverse masti pentru a obtine un ten revigorant si fara probleme.
De regula, Alejandro este adeptul mastilor cu praf de aur si cu caviar. “Nu este o fita, este o necesitate! Ca barbat, artist fiind, imi place sa ma respect si atunci cand vine vorba despre capitolul frumusete. Trebuie sa fiu mereu in forma si pe placul fanelor mele, nu? Merg la un salon al carui client fidel sunt de ceva timp si acolo ma intretin cum pot mai bine. Este important pentru mine sa am un aspect fizic placut!”, povesteste Alejandro.
De regula, o data pe luna prefer mastile cu caviar sau cu praf de aur, le alternez. Masca pe baza de caviar da luminozitate fetei si hidrateaza tenul, iar cea cu praf de aur este numai buna sa o aplic dupa concerte, cand sunt obosit si vin dupa o noapte de club in care am stat in fum, caci este un tratament recomandat pentru tenurile obosite, atenuarea ridurilor fine, avand efect de lifting si revitalizare!”, mai spune artistul, care nu se da in laturi sa incerce si alte tratamente cosmetice.
alejandro

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter