Aventurile lui Ruby în Italia. Cântăreața era să fie arestată!

De Unica.ro, pe
Ruby a lansat recent un nou videoclip, „Adevăr sau minciună”, ocazie cu care a povestit aventurile din Italia, de la filmările acestuia.

Intră în galeria foto și vezi mai multe fotografii de la filmările noului clip!

Se aflau în Italia și aveau de filmat cadrul final al clipului pe Isola Bella. După ce a început filmarea, Ruby povestește că a tras o sperietură foarte mare, deoarece a fost la un pas să fie arestată.

Ruby: „A trebuit să negociem cu oamenii legii timp de aproximativ o oră să nu ne aresteze”

„Există o scenă în clip în care actorul care apare alături de mine este aruncat în apă. Însă, în acel loc unde am filmat, apa avea cel mult 50 de centimetri adâncime și era interzis săritul în apă. O persoană ne-a văzut și a chemat poliția, iar din această cauză a trebuit să negociem cu oamenii legii timp de aproximativ o oră să nu ne aresteze“.

După ce a încheiat filmările, Ruby s-a bucurat și de o surpriza din partea echipei care se afla cu ea în Italia. Aceștia au organizat o sesiune de scuba diving, iar Ruby a făcut pentru prima oară  scufundări.

„Primele gânduri după ce am terminat sesiunea de scufundări au venit ca o avalanșă: «Mai vreau! A trecut deja timpul? Cum?». A fost mult mai ușor și mai plăcut decât îmi imaginam eu. Abia aștept să repet experiența“, a povestit Ruby.

Foto: Cat Music

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter