Astăzi este ziua Innei! Cântăreața împlinește vârsta de 32 de ani

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 14:47
Astăzi, 16 octombrie, cântăreața Inna împlinește vârsta de 32 de ani. Unica.ro îi urează „La mulți ani!” :) 

Inna a primit urări de la fanii din întreaga lume

Deoarece astăzi este o zi specială pentru cântăreață, fanii Innei nu au întârziat cu urările de „La mulți ani!”.  Artista a primit mesaje de la fanii din întreaga lume pe pagina de Instagram:
Pagina Innei de Instagram
Inna, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, s-a născut pe 16 octombrie 1986 în Mangalia. Solista, care a adoptat stilul muzical dance, este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, care se bucură de un mare succes la nivel internațional. Single-ul Hot, lansat în anul 2008, a fost ca o rampă de lansare pentru cântăreață, deoarece în scurt timp a devenit un hit la radiourile din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Astazi Inna implineste 32 de ani

Albumul  „Hot” a ajuns pe primele locuri în topurile europene

În anul 2009, Inna a lansat primul său album, „Hot”, care a ajuns pe primele locuri în topurile europene. În acelaşi an, solista a semnat un contract cu Ultra Records, o casă de discuri americană, pentru ca melodiile să-i fie promovate în SUA, Regatul Unit şi Canada.
În 2009 şi 2010, Inna a câştigat peste 10 premii în cadrul mai multor competiţii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards şi MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind „Hot”, „Love” şi „Amazing”. În 2010, piesa „Hot” a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot Airplay.
Vedeta a avut mai multe pictoriale în FHM România, Franţa şi Cehia, fiind votată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Astazi este ziua Innei

Inna a vândut peste un milion de înregistări la nivel mondial și 350.000 de melodii au fost descărcate doar în Regatul Unit. Ea este una dintre cele mai bogate cantăreața din Europa de Est cu bani neți de peste 10 milioane de euro. Videoclipurile sale încărcate pe Youtube au cumulat mai mult de un miliard de vizualizări. Pe artistă am putut-o urmări și în calitate de jurat la Vocea Romaniei Junior, alături de Marius Moga și Andra.

 

 

Piesa „Yalla”, lansată în anul 2015 are aproximativ 300 de milioane de vizualizări

Citește și: Inna: ”Nu îmi place singurătatea”

Interviu INNA: ”E genial să faci ceea ce fac eu”

Sursă foto: Arhiva Unica/Hepta.ro, Instagram

Video: Youtube.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter