Asta nu o știai! Iată ce artiști au intrat în Cartea Recordurilor și de ce

De Mădălina Manole, pe
Pe lângă faptul că sunt celebre, sunt bogate și sunt frumoase, aceste vedete au reușit să bată și recorduri mondiale și astfel să intre în Guiness Book și, practic, să scrie istorie.

Îți prezentăm în continuare câteva celebrități pe care talentul nu le-a ajutat doar să câștige premii, ci și să intre în Cartea Recordurilor.

Shakira

Fără îndoială, Shakira este cunoscută în toată lumea grație timbtului său vocal deosebit, dar și datorită farmecului aparte pe care-l deține, iar de aici la Cartea Recordurilor a mai fost doar un pas. Shakira a fost prima persoană care a atins 100 de milioane de fani pe Facebook.

Shakira

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias nu ocupă doar o singură poziție în Cartea Recordurilor, ci două. Îndrăgitul artist a reușit să se mențină cel mai mult timp pe primul loc în celebrul clasament Hot Latin Songs, iar melodia care i-a adus succesul internațional este Bailando. De asemenea, a doborât încă un record când a devenit artistul cu cele mai multe hituri aflate în topul menționat.

enrique iglesias

Vin Diesel și Paul Wakler

O fotografie cu Vin Diesel și regretatul actor Paul Wakler a intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de Fotografia cu cele mai multe reacții pe Facebook, imaginea reușind să strângă 8,2 milioane de aprecieri.

Vin Diesel și Paul Wakler

Meryl Streep

Meryl Streep a punctat în Guiness Book ca fiind persoana cu cele mai multe nominalizări la Oscar, celebra actriță fiind nominalizată de nu mai puțin de 21 de ori până în prezent.

Meryl Streep

Katy Perry

Katy Perry a fost prima persoană care a reușit să ajungă la 100 de urmăritori pe Twitter și, de asemenea, care a reușit să factureze într-un singur an, în 2016, 135 de milioane de dolari.

Katy Perry

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson a reușit să se impună în Guiness Book cu un record absolut fantastic. Îndrăgitul actor a reușit să facă în doar 3 minute nici mai mult, nici mai puțin de 105 selfie-uri cu fanii săi. Recordul a fost realizat la premiera filmului „San Andreas”.

Dwayne Johnson

Eminem

Eminem a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă melodie care a intrat vreodată în topurile Billboard, „Rap God” având nu mai puțin de 1.560 de cuvinte. Recordul a fost stabilit ținându-se cont că a fost unicul care a reușit performanța de a pronunța 97 de cuvinte în doar 15 secunde.

eminem

Deocamdată nimeni nu a reuși să bată recordul celor de la Metallica stabilit în 2014. Aceștia au fost singurii de până acum care cântat pe 5 continente. Beatles rămâne formația (artistul) care a vândut cele mai multe albume din lume, iar Michael Jackson rămâne artistul decedat cu cele mai mari vânzări.

Citește și – Shakira ar putea face 2 ani de închisoare. Care este motivul

Citește și – Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți în secret

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter