Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 09 februarie 2021, 16:37

Actrița Ashley Benson (31 de ani) și rapperul G-Eazy (31 de ani) s-au despărțit. O sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru E! News că actrița a fost cea care a pus punct relației cu doar câteva zile în urmă.

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

Potrivit sursei, actrița și muzicianul s-au „certat mult în ultima vreme”. „Lui Ashley nu-i plăcea felul în care se comporta în preajma ei”, a mai spus sursa. „Atmosfera nu era ok. I-a spus că relația lor s-a sfârșit.”

În plus, sursa a adăugat și că actrița „a simțit că el nu era implicat cu adevărat”. Infidelitatea a fost una dintre problemele rapperului în fostele sale relații. În octombrie 2018, o sursă declara tot pentru E! News că G-Eazy s-a despărțit de Halsey (26 de ani), fosta lui iubită, „pentru că flirta cu femei în public”.

Ashley era conștientă că G-Eazy „este un bărbat căruia îi plac mult femeile”, dar „a ezitat să ofere atenție acestui aspect după ce relația lor a devenit una serioasă”. Deși, într-adevăr relația a fost una serioasă, rapperul „a rămas același bărbat”, a mai spus sursa.

Nici actrița, nici muzicianul nu au vorbit încă despre despărțire. În mediul online, însă, Ashley nu-l mai urmărește pe cântăreț. În decembrie 2020, rapperul își declara public iubirea pentru Ashley scriind în mediul online: „La mulți ani, frumoaso. Te iubesc până la lună și înapoi”.

Anterior acestei relații, actrița a format un cuplu cu modelul și actrița Cara Delevingne (28 de ani). Mai mult decât atât, în vara anului 2019, presa americană specula că cele două s-ar fi și căsătorit.

Cu o lună înaintea acestor speculații, Ashley și-a omagiat partenera de atunci cu un tatuaj. Sub sânul stâng, actrița și-a tatuat inițialele modelului, „CD”. Nu se știe dacă Ashley a păstrat tatuajul.

„Cara și Ashley mereu au avut urcușurile și coborâșurile lor, însă acum totul s-a sfârșit. Relația lor s-a destrămat”, a explicat o sursă în mai 2020.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe. Cu cine vor locui fiicele lor

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter