Așa mamă, așa fiică! Fetița Amaliei Enache este copia fidelă a vedetei TV

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 20 noiembrie 2017, 13:27
Amalia Enache (40) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după ce în vara anului trecut a devenit mamă. Micuța Alma îi seamănă perfect mamei sale, iar dovada este un colaj de două fotografii pe care Amalia Enache l-a postat recent pe contul său personal de Instagram.

Asemănarea dintre fetiță și prezentatoarea TV la aceeași vârstă este izbitoare, lucru remarcat și de prietenii virtuali ai Amaliei.

„Parcă ar fi aceeași fetiță în două poze diferite: alb – negru și color”, „Semănați ca două picături de apă” sau „Aceeași inocență curioasă în privire. Adorabile”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii pe care prezentoarea stirilor Pro TV le-a primit pe rețeaua de socializare.

#alma si #amalia

A post shared by Amalia (@amaliaenache) on

De când a devenit mamă, pe 9 august 2016, Amalia Enache a refuzat să dezvăluie identitatea tatălui copilului ei și a evitat un răspuns tranșant la întrebarea dacă a rămas însărcinată în urma unei proceduri de inseminare artificială. Presa tabloidă speculează însă de multă vreme despre o posibilă legătură amoroasă între Amalia Enache și fostul ei coleg Claudiu Anghel, fost make-up artist la Pro TV, care a emigrat în Argentina între timp.

De altfel, Amalia Enache a vizitat America de Sud împreună cu fiica sa la începutul lui 2017, când micuța Alma avea doar câteva luni de viață.

Citește și – Amalia Enache, imagine emoționantă alături de fetița ei

Citește și – Alex Dima, de la teolog la jurnalist. Ce nu știai despre reporterul de la „România, te iubesc”

Foto – arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter