Amalia Enache sărbătorește Paștele de două ori: “Plecăm în Spania. Fetița mea este catolică, la fel ca tatăl ei”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 aprilie 2023, 13:36

Amalia Enache, prezentatoarea știrilor Pro TV de noapte, este mare amatoare de călătorii și a organizat din timp o escapadă în Spania. Vedeta Pro TV nu a ales întâmplător Barcelona, pentru vacanța de primăvară a fiicei sale, Alma, care coincide și cu celebrarea Paștelui Catolic. În exclusivitate pentru UNICA.ro, știrista ne-a mărturisit că a ales să celebreze sărbătoarea Învierii Domnului într-o țară catolică, pentru că Alma și tatăl fiicei sale sunt catolici.

Amalia Enache a fost întotdeana discretă în ceea ce privește viața personală, fiind cunoscute destul de puține detalii despre partenerul său de viață. Știrista și tatăl Almei sunt iubitori de muzee, teatru, festivaluri de film și de muzică și și-au obișnuit de mică fetița cu astfel de evenimente. Mai mult, vedeta Pro TV nu a plecat în nicio vacanță fără Alma, așa că ea a avut ocazia să descopere multe locuri interesante în compania părinților și a prietenilor acestora.

Citește și: Motivul dureros pentru care Amalia Enache evită să meargă de Crăciun cu fiica în locurile natale: „Mi-ar fi foarte greu” / Exclusiv

Amalia Enache este ortodoxă, iar Alma este catolică

De această dată, prezentatoarea știrilor Pro TV a ales ca destinația Spania și datorită climei mediteraneene, ea preferând, în general, să meargă în destinații unde este cald.

Amalia Enache sărbătorește Paștele de două ori: “Plecăm în Spania. Fetița mea este catolică, la fel ca tatăl ei”/ Exclusiv
Alma seamănă perfect cu mamam ei, Amalia Enache

“Plecăm în Spania, fetița mea e catolică, la fel ca tatăl ei, și mergem într-o țară catolică de Paștele Catolic, care este cu o săptămână înainte de cel ortodox și apoi ne întoarcem pentru cel Ortodox. Vacanță au puțin copiii anul acesta, deci prindem cumva așa ambele sărbători. Eu sunt ortodoxă, eu mi-am păstrat religia”, a declarat, în exclusivitate pentru UNICA.ro, Amalia Enache.

Citește și: Amalia Enache s-a distrat cu fiica ei la Disneyland Paris: “E o fetiță mult mai curajoasă decât mama ei. Eu am un rău de mișcare în bărci, în mașină”/ EXCLUSIV

Amalia Enache: “Eu am crescut cu cadou de la iepuraș”

Prezentatorea știrilor Pro TV de noapte are amintiri frumoase din copilăria sa, ea fiind crescută în spiritul tradițiilor de Paște. Pe lângă însemnătatea sărbătorii, Amalia Enache se bucura de ritualul căutării micilor cadouri pe care le primea cu ocazia sărbătorilor pascale.

Amalia Enache

“Am copilărit la țară și pentru mine cel mai fascinant lucru era să ies în curte și să caut în iarbă, într-o grădină foarte mare și o livadă foarte mare, cum aveam eu la mine acasă, să caut în iarbă cadoul de la iepuraș. Eu am crescut cu cadou de la iepuraș, înțeleg că nu în toate zonele era și că în unele a apărut mai târziu, dar eu îmi căutam cadourile. Iepurașul aducea foarte multe ouă roșii, în perioada comunistă cred că aducea mai puțină ciocolată, dar ceva bombonele puneau ei acolo. Atunci și iepurașul și Moș Nicolae și Moș Crăciun ne aduceau penare, cărți de școală, lucruri de genul acesta”, ne-a povestit știrista Amalia Enache.

Amalia Enache: “Mi se pare o sărbătoare a speranței și vreau să înțeleagă Alma ce e cu creștinismul”

Amalia Enache s-a preocupat ca fiica ei să crească cunoscând tradițiile, dar înțelegând și semnificațiile religioase.

“La fel și Alma caută să vadă unde a lăsat iepurașul cadourile, nu le lasă la vedere. De obicei le lasă în locurile cu verdeață, pe unde poate să treacă un iepuraș și, sigur că foarte important, este de fapt, pentru noi, să trecem  prin partea religioasă, să luăm lumină, să înțelegem partea asta de biserică. Îmi doresc mai degrabă de la ea latura aceasta un pic spirituală, de speranță, mi se pare o sărbătoare a speranței și vreau să înțeleagă ce e cu creștinismul, pentru că suntem creștini, de ce e important să credem în Înviere”, a mai spus, în exclusivitate pentru UNICA.ro, prezentatoarea știrilor Pro TV.

Citește și:  Cum a descoperit Amalia Enache că are probleme cu colecistul. „Eram convinsă că fac un infarct!”

Amalia Enache sărbătorește Paștele de două ori: “Plecăm în Spania. Fetița mea este catolică, la fel ca tatăl ei”/ Exclusiv

Amalia Enache va sărbători în Spania Paștele Catolic, alături de partenerul său de viață și de fiica lor, Alma, urmând ca peste o săptămână să celebreze și Paștele Ortodox. Cei trei și-au propus să ajungă și în sudul Spaniei, unde este mai cald, știut fiind faptul că Amalia Enache preferă destinațiile cu vreme prietenoasă.

Citește și: Motivul pentru care Amalia Enache a devenit mamă la 39 de ani și nu a plecat de la Pro TV: “Știu exact cine sunt în carieră”/ Exclusiv

Vedeta Pro TV s-a operat de colecist

Știrista Pro TV a ajuns de urgență la spital în februarie, din cauza unor crize puternice de colecist. Medicii i-au recomandat vedetei intervenția chirurgicală de îndepărtare a organului, Amalia Enache fiind nevoită astfel să treacă printr-o operație. S-a dovedit că a fost o alegere bună, ea rezolvându-și astfel problemele de sănătate și reușind să fie din nou la fel de energică.

Cum a descoperit Amalia Enache că are probleme cu colecistul.
Cum a descoperit Amalia Enache că are probleme cu colecistul. „Eram convinsă că fac un infarct!”

“Mie foarte frică mi-a fost de anestezia generală, nu mai avusesem niciuna în viața mea și nici vreo altă operație în afară de cea de cezariană. Se face doar cu anestezie generală. De asta m-am temut cel mai mult înainte, că aveam frica asta că nu ești pe această lume, copilul meu era în tabără la schi, am avut această panică, dacă ea atunci pățește ceva, deci a fost oribil din punctul acesta de vedere”, ne-a spus Amalia despre teama pe care a avut-o înainte de operația de colecist prin care a trecut. Din fericire, lucrurile au decurs foarte bine, iar ea nu a întâmpinat niciun disconfort post anestezie generală.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter