Amalia Enache s-a distrat cu fiica ei la Disneyland Paris: “E o fetiță mult mai curajoasă decât mama ei. Eu am un rău de mișcare în bărci, în mașină”/ EXCLUSIV

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 31 august 2022, 13:56

Amalia Enache și Alma au bifat pe final de vară o vacanță în Franța, unde s-au distrat pe cinste. Cele două au ajuns la Disneyland Paris – fiind prima experiență pentru Alma, și a doua pentru Amalia. Din toamnă, fiica știristei de la Pro TV va intra într-o nouă etapă, ea urmând să înceapă școala.

Amalia Enache își gândește vacanțele în funcție de fiica ei, prin urmare, pe harta distracției din această vară a trecut și Parisul, unde vedeta Pro TV are o prietenă, iar fetița acesteia este de aceeași vârstă cu Alma. Astfel stând lucrurile, escapada în Franța nu avea cum să nu fie reușită. “Încă nu sunt dezmeticită, știi cum e, după întoarcerea din vacanță ai nevoie de o mică vacanță să te odihnești. A fost foarte frumos. Am făcut încă o vacanță din asta condensată, adică 7-8 zile. Am fost în Paris în primul rând, din Paris am fost un weekend în Normandia, care e cea mai apropiată plajă, la 2 ore cu mașina și întoarcerea am celebrat-o așa în stil mare la Disneyland. A fost prima oară pentru Alma și doar a doua oară pentru mine și totodată prima oară pentru mine ca turist. Eu am mai fost la Disneyland ca reporter, am făcut un reportaj acolo în urmă cu mulți ani și îmi doream să mă întorc și ca spectator. Am așteptat prilejul să aibă Alma vârsta potrivită, să fie suficient de mare, când sunt mici, copiii își pierd mai ușor răbdarea pe la cozi, dar nu atât de mare încât să nu mai creadă în lumea poveștilor”, a declarat Amalia Enache pentru Unica.ro.

Ce soluții a găsit Amalia Enache pentru distracția Almei

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV nu i-a impus fiicei sale limite în parcul de distracții, chiar dacă ea nu a putut să o însoțească peste tot. Amalia Enache și-a dorit ca fetița să se simtă bine la Disneyland și a găsit soluții ca ea să fie supravegheată de un alt adult în anumite momente. “E o fetiță mult mai curajoasă decât mama ei, mie nu îmi place, am un rău de mișcare din ăsta valabil peste tot: în bărci, în mașină. Mie nu îmi place nici în leagăn în parc să mă dau, dar ei îi place în toate și în cele mai dure adesea mă sprijin de cei din jurul meu să se ducă cu ea cât de mult vrea ea să îndrăznească. Trebuie să aibă și ea prietenii ei și se potrivește să am tocmai la Paris o prietenă cu fetiță de vârsta ei cu care se înțelege foarte bine, a fost o vacanță pentru toată lumea reușită”, ne-a povestit vedeta Pro TV.

Amalia Enache s-a distrat cu fiica ei la Disneyland Paris: “E o fetiță mult mai curajoasă decât mama ei. Eu am un rău de mișcare în bărci, în mașină”/ EXCLUSIV

Amalia Enache nu vrea să-i facă Almei temele

Din această toamnă, fiica Amaliei va începe școala. “Am emoții mai mari decât ea, pentru că eu știu ce înseamnă asta, ea încă nu știe exact, ea e foarte încântată că începe școala, se joacă de-a școala, de-a temele. Mie mi-a plăcut foarte mult la școală, pentru mine e bine, dar știu pe de altă parte că se încheie acea copilărie dulce, fără responsabilități, chiar începe o perioadă cu mai multe responsabilități. Sunt etape și etape în viață”, ne-a povestit ea. Spre deosebire de alți părinți care își ajută copiii la teme și ajung să le facă ei în mare măsură, știrista își dorește ca toate să treacă prin filtrul fiicei sale. “Eu am făcut deja o dată școala, nu vreau neapărat să o repet. Sigur că vreau să mă simtă acolo undeva, dacă e nevoie de un sprijin, de o încurajare, dar nu de făcut temele în locul ei cumva. Una e să ajuți, să te vadă că îți pasă și ție că are niște teme, că respect faptul că acum ea trebuie să se concentreze, că, la o adică pot să o sprijin, dar mai degrabă mi se pare că trebuie să o sprijin în stăruință, nu răspunzând eu pentru ea, ci haide să te gândești. Pentru mine e simplu, am o vârstă la care mi-e ușor să fac niște socoteli. Cumva și în perioada asta până la 6 ani cam așa am făcut. Uneori ai o tentație, inclusiv la jocurile acelea de logică să vezi 5-6 diferențe că tu le vezi, dar întotdeauna stau și o las pe ea să descopere, pentru că mi se pare că despre asta este vorba. Sper să am răbdarea de a o susține fiind pe lângă ea, dar nefăcându-i eu temele”, ne-a mai spus Amalia Enache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter