De ce nu vrea Amalia Enache să spună cine este tatăl fiicei sale

De Unica.ro, pe

Amalia Enache (44 de ani) a devenit mama unei fiice, Alma, în august 2016. Deși în curând Alma va împlini 6 ani, până acum, prezentatoarea TV nu a confirmat niciodată identitatea tatălui ei.

De ce nu vrea Amalia Enache să spună cine este tatăl fiicei sale

„E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani aici, în România. E aici, cu noi”, a declarat Amalia Enache, pentru Click!.

Deși Amalia nu a confirmat până acum, se crede că tatăl Almei este fostul ei coleg, Claudiu Anghel. O vreme, bărbatul a fost stabilit în America de Sud.

Despre relația lor la distanță, Amalia declara în martie 2019, pentru OK! Magazine: „Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început și când situația e așa cum e, dacă lucrurile sunt asumate și le știu, le înțeleg de la bun început că sunt într-un anume fel. Iau partea bună și sunt foarte multe părți bune în această poveste”.

În aprilie 2022, Amalia a lăsat să se înțeleagă că nu ar forma un cuplu cu tatăl fiicei sale, însă că relația lor este una foarte armonioasă.

„Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu întotdeauna din aceste iubiri se poate naște o iubire pe viață. Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume. Că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață”, spunea Amalia în aprilie 2022, în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anca Ciota, detalii despre naștere: „Am tras cu dinții până s-a putut” De ce a trebuit să nască prin cezariană

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 10 ani de relație. Povestea specială din spatele inelului de logodnă al actriței

Conflictul dintre CRBL și Oase continuă. Cum l-a descris artistul recent pe co-prezentatorul „Asia Express”

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc. Cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, Dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume. Ea e cea mai importantă”, a completat.

În martie 2021, pentru Avantaje, despre cum își cresc împreună fiica, știrista mai spunea: „Suntem în deplină armonie și în această privință. Iar, dacă sunt ceva diferențe de opinie vreodată, am norocul ca el să aibă atât de mare delicatețe față de mine când îmi spune ceva în dezacord, încât foarte ușor și repede ajustăm”.

Cât despre un al doilea copil, Amalia a completat: „Nu am acest plan, dar nici nu spun niciodată «niciodată»”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter