Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis. Cum se simte actorul și ce a transmis imediat după operație

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 aprilie 2018, 14:58
Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 70 de ani, a fost operat pe cord deschis. Îndrăgitul actor a ajuns la spital în stare de urgență după ce a suferit o serie de complicaţii medicale.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, a fost operat pentru a i se înlocui o valvă la inimă care fusese montată inițial în anul 1997, ca urmare a unei malformații cardiace congenitale. Intervenția chirurgicală a fost un succes, iar starea protagonistului din Terminator este una bună și stabilă. Ba mai mult, când acesta și-a revenit din anestezie, primele sale cuvinte, rostite cu umorul caracteristic, au fost: „M-am întors!”, replică pe care, ne amintim, o spunea personajul interpretat de Arnold Schwarzenegger în filmul care i-a adus faima internațională, ⁣The Terminator, 1984.

Arnold Schwarzenegger are 5 copii, dintre care 4 cu cea care îi este soție de peste 30 de ani, jurnalista Maria Shriver, în vârstă de 62 de ani. Cel de-al cincilea copil, un băiat pe nume Joseph Baena, s-a născut în urma unei aventuri cu menajera sa pe care celebrul actor a avut-o în urmă cu 20 de ani.

Sotia lui Arnold si cei patru fii ai cuplului

Soția lui Arnold Schwarzenegger alături de cei patru copii ai cuplului

Citește și – Cum arăta Kim Kardashian în adolescenţă? Diva a făcut publice fotografii intime

Citește și – Brad Pitt și Jennifer Aniston, surprinși sărutându-se. Să fie împăcarea anului?

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter