Ariana Grande rupe tăcerea după moartea lui Mac Miller: „Îmi pare atât de rău”

De Oana Savin, pe
Ariana Grande a decis să vorbească despre decesul fostului său iubit, Mac Miller, la o săptămână după ce acesta a fost găsit fără viață în locuința sa din Studio City, California.

Cântăreața americană, în vârstă de 25 de ani, a afirmat, prin intermediul unei postări pe Instagram, că l-a adorat pe Miller încă din ziua în care s-au cunoscut.

Te-am adorat din ziua în care te-am cunoscut, pe când aveam 19 ani și o voi face mereu. Nu pot să cred că nu mai ești aici. Am vorbit despre acest lucru de atât de multe ori. Sunt atât de supărată, sunt atât de tristă că nu știu ce să fac. Ai fost prietenul meu cel mai drag pentru atât de mult timp. Îmi pare atât de rău că nu am putut să îți repar sau să îți iau durerea. Chiar am vrut asta. Cel mai bun, dulce suflet cu demoni pe care nu i-a meritat niciodată. Sper că ești bine acum. Odihnește-te”, a scris Ariana pe rețeaua de socializare, mesaj ce a însoțit un videoclip de-al lui Miller.

Mac Miller ar fi încetat din viață din cauza unei supradoze.

Citește și: Fostul soț al lui Whitney Houston dă vina pe artistă pentru dependențele lui

Rapperul, pe numele său adevărat Malcolm McCormick, era cunoscut pentru faptul că lua droguri și folosea incorect un sipor de tuse pe bază de prescripție medicală.

Biroul de medicină legală nu a anunțat cauza morții, o autopsie fiind în curs.

Ariana Grande și Mac Miller au format un cuplu de la sfârșitul anului 2012, însă s-au despărțit pe 10 mai 2018. La doar câteva luni de la despărțire, Ariana s-a logodit cu comediantul Pete Davidson.

Citește și: Chrissy Teigen și-a mâncat placenta pentru a preveni depresia postnatală

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter