Ariana Grande a postat o imagine a creierului ei. Incredibil ce s-a observat!

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 aprilie 2019, 15:34
Ariana Grande a vorbit despre sănătatea mentală și a dezvăluit că suferă în continuare de stres post-traumatic (PTSD) în urma atacului de la Manchester.

Artista a postat pe paginile ei de socializare mai multe imagini cu radiogradii ale creierului ei, care au arătat un nivel foarte mare al stresului post-traumatic.

Ariana, în vârstă de 25 de ani, a arătat, în cadrul unui InstaStory, trei radiografii ale unor creiere, una dintre ele fiind chiar a ei.

Nu este o glumă”, a scris cântăreața.

Postarea arăta două radiografii, în care una reprezenta un „creier sănătos”, iar cealaltă „un creier cu stres post-traumatic”.

Creierul diagnosticat cu stres post-traumatic are anumite zone mai luminoase și arată cum creierul este stresat, însă nici nu se compară cu cea de a treia radiografie, care îi aparține Arianei.

Ariana Grande a postat o imagine a creierului ei. Incredibil ce s-a observat!

Aici se poate vedea clar „o activitate dublă a stresului post-traumatic”. Cântăreața a descris acest nivel de PTSD ca fiind unul „amuzant și înfricoșător”.

Ariana Grande a mai declarat, cu mai mult timp în urmă, că suferă de stres post-traumatic, în urma atacului cu bombă de la Manchester, produs la scurt timp după încheierea concertului ei.

În ultimiul an, Ariana a trecut prin mai multe clipe dificile: fostul ei iubit, Mac Miller, a murit în urma unei supradoze de droguri și la scurt timp s-a despărțit de logodnicul ei, comediantul Peter Davidson.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter