Antonia și fiica sa, Maya, și-au făcut același tatuaj

De Oana Savin, pe Ultimul update Sâmbătă, 30 iunie 2018, 13:56
Antonia și fetița sa Maya au petrecut câteva zile împreună, după ce cântăreața și Alex Velea au mers în Italia pentru a o vizita. Iar cele două au profitat din plin de clipele mamă-fiică pe care le-au și imortalizat.

Alex Velea a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de iubita sa și fetița pe care aceasta o are cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în dreptul căreia a scris: „Cu Antonia Mare și cu Antonia Mică”.

Postarea sa a generat imediat reacții din partea fanilor cântărețului.

Cea mai frumoasă familie”, „Sunteți superbi”, „O familie perfectă”, sunt câteva din comentariile admiratorilor lui Alex Velea de pe Instagram.

Cu @antonia mare si cu AntoniaMica🙈

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Totodată, Antonia a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Maya. Și pentru a arăta că legătura lor este foarte puternică în ciuda distanței, ele și-au făcut același tatuaj. Antonia a ținut să precizeze că tatuajele sunt temporare și se vor șterge în câteva zile.

Antonia și fiica sa, Maya, și-au făcut același tatuaj

Foto: Facebook

Antonia și Vincenzo se află în plin proces de divorț, care durează deja de patru ani de zile. Micuța Maya locuiește în prezent în Napoli, alături de tatăl său, însă Antonia are dreptul să o viziteze oricând dorește. Totuși, pentru a veni în România, Maya trebuie să fie însoțită de tatăl ei.

Pe de altă parte, Antonia și-a refăcut viața alături de Alex Velea cu care are doi băieți, Dominic, în vârstă de 3 ani și Akim, care are un an. Cei doi poartă numele de familie Castellano, deoarece Antonia încă este căsătorită oficial cu Vincenzo.

Citește și: Hugh Grant a dezvăluit care este cel mai mare regret al său privind căsătoria

Citește și: Jack, fiul lui Johnny Depp, are probleme grave de sănătate

 Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter