Antonia și Alex Velea plănuiau să facă nunta la vară, dar veștile din Italia nu sunt deloc bune

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 mai 2020, 11:43
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbizz-ul autohton. În ciuda faptului că artista nu a reușit să obțină divorțul de soțul său, Vicenzo Castellano, cu care se judecă de ani de zile, iată că și-a continuat viața alături de Alex Velea, fiind chiar o perioadă blamată pentru curajul său.

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți, pe Akim, în vârstă de 4 ani, și pe Dominic, de 6 ani. Abia de curând Alex Velea, printr-un artificiu al justiției, a obținut paternitatea copiilor săi, dând-o în judecată pe Antonia. Micuții figurau în acte pe numele Castellano, motiv pentru care nu au putut să-i boteze. Antonia mai are o fetiță, pe Maya, rezultată din căsătoria cu Vicenzo Castellano, însă trăiește în Italia, cu tatăl său, în zadar luptându-se Antonia să obțină custodia ei.

Când apele păreau că revin în matcă și divorțul de soțul său era iminent, Antonia și Alex Velea deciseseră să facă botezul băieților și, totodată, sperau ei, să facă și nunta. Din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, și artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea:

Citește și Oana Roman, în colaps financiar. Vedeta își vinde ceasul primit cadou la absolvirea facultății

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, – a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Citește și – Cum arată Lili Sandu în luna a șasea de sarcină: „Cea mai bună versiune a corpului meu”

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter