Top 100: Antonia, în primele zece cele mai frumoase femei din lume

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 26 octombrie 2018, 11:32
Antonia se află pe loc fruntaș în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018. Cu toate că au existat comentarii care au spus că Antonia merita să fie în primele trei poziții, locul ocupat de artista noastră nu este deloc de neglijat având în vedere că a subclasat celebrități internaționale a căror faimă este cunoscută pe întreg mapamondul.

Antonia, în vârstă de 29 de ani, nu este prima oară când se află în topurile de frumusețe internaționale. Timp de cinci ani la rând, una dintre cele mai prestigioase publicații internaționale, Independent Critics, a inclus-o pe lista celor mai frumoase chipuri din lume, anul trecut ajungând pe locul 11 din „Top 100 most beautiful faces of 2017”.  Pentru 2018, lista finală a câștigătoarelor va fi afișată în ultima zi a lunii noiembrie.

Antonia - top 100 cele mai grumoase femei din lume - loc 8

Ei bine, în clasamentul celor mai frumoase femei din lume, „Top 100 Most Beautiful Women 2018”, Antonia a reușit performanța de a ocupa locul 8, câștigând detașat în fața Rihannei, care a ocupat poziția 21, dar și în fața Keirei Knightley, a Selenei Gomez, a supermodelului Sara Sampaio și a lui Gigi Hadid, aceasta din urmă clasându-se pe locul 68.

Antonia - top 100 cele mai grumoase femei din lume

Locul 1 în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018 a fost ocupat de Chou Tzuyu, cântăreață și dansatoare de origine Taiwaneză. Clasamentul a inclus celebrități din toate domeniile: muzică, actorie, sport, modă.

Antonia - top 100 cele mai grumoase femei din lume

Citește și – Andreea Marin și Lavinia Pârva, criticate și comparate ironic de Iulia Albu

Citește și – Oana Turcu și Cristi Brancu au împlinit 10 ani de căsnicie. Care este secretul longevității

Sursă foto: Arhivă Unica, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter