Antonia: „Mi-e rușine să vorbesc în română. N-o să mai vorbesc la televizor!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 10:40

Antonia a lansat o nouă piesă, intitulată “Complicated”, împreună cu Arkanian, unul dintre băieții de la studioul muzical al lui Alex Velea. Antonia și Arkanian își promovează în această perioadă noua melodie și au fost zilele trecute invitați în matinalul “Neața, cu Răzvan șl Dani”, de la Antena 1. Acolo, cântăreața a făcut o gafă care a atras atenția publicului când ea și Arkanian au fost întrebați de Florin Ristei ce făceau la vârsta de 14 ani. În timp ce protejatul lui Alex Velea a răspuns că la 14 ani era doar un puști, Antonia în loc să spună că termina școala generală, a spus că ea termina liceul la vremea respectivă.

Din cauza greșelilor de exprimare, Antonia a fost adesea criticată de cei care îi urmăresc activitatea și a recunoscut în urmă cu câteva luni că se simte rușinată să vorbească în limba română, în contextul în care a copilărit în SUA și s-a reîntors în România de 13 ani.

Mi-e rușine să vorbesc în română. Eu sunt în țară de 12-13 ani deja am rămas cu traumă, fără să ma victimizez. Îmi este rușine pentru că s-a făcut atât de mult mișto pe seama asta, încât m-a făcut să simt că nu sunt inteligentă din cauza asta. Este efectiv un blocaj.

Au făcut colaje pe net despre cum se bâlbâie Antonia și am spus stop! N-o să mai vorbesc la televizor. Mai degrabă zic doar ”da” sau ”ok”, să fiu safe. A fost un soi de bullying. De aia vorbesc mai încet, că nu am încredere în mine, dar eu am foarte multe de spus – a spus Antonia, cu ceva timp în urmă, într-un podcast moderat de actrița de stand-up comedy Maria Popovici.

Citeşte şi: Survivor România 2022: O nouă eliminare din echipa Faimoșilor. Cine a părăsit competiția?

Citeşte şi: Cine sunt cei 18 concurenți care intră în lupta „Chefi fără limite”

Citeşte şi: Ce simptom a avut ADDA înainte ca medicii să descopere boala reală pe care o are

Citeşte şi: Scandal la Eurovision 2022. Piesa lui Costi Ioniță ar fi una mai veche a artistului, acum reorchestrată

Antonia a plecat cu familia ei în SUA pe când avea vârsta de cinci ani. Deși, la început, i-a fost greu să se acomodeze acolo, în cele din urmă a reușit să-și facă prieteni și să se adapteze noului stil de viață.

Când aveam 5 ani, am plecat cu părinţii mei în Statele Unite. Aveam nişte prieteni acolo şi eu am făcut şcoala acolo din clasa întâi şi până în clasa a XII-a. Prima dată am stat în Utah, după care ne-am mutat în Nevada, în Las Vegas, când aveam 13-14 ani. Aveam prieteni acolo. Chiar ieri am vorbit cu singura prietenă care mi-a rămas de-acolo, din păcate. Am crescut cu ea, am cunoscut-o când aveam 9 ani şi ea 10, iar acum ea are doi copii. E foarte ciudat s-o văd aşa, deşi şi eu am doi copii – povestea Antonia în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter