Antonia, mesaj dur pentru cei care o critică: „Știu că există toți ciudații și proștii pe lumea asta…”

De Unica.ro, pe

Antonia și Alex Velea au fost în ultima perioadă în atenția publicului prin diferite scandaluri. Și așa cum era de așteptat, cei doi au fost jigniți de o parte dintre cei care le urmăresc activitatea în mediul online. Sătulă de criticile răutăcioșilor, Antonia a ținut să le spună tuturor că nu va accepta niciodată să fie victima celor invidioși sau care nu sunt de acord cu părerile sale.

„Dacă live nu ți-aș permite să-mi zici unele lucruri, fii convins că nici online nu o voi face. Vei primi ignore total. Dacă mă cobor la mintea cuiva, e vina mea. Nu poți controla toți bălanii, dar reacțiile personale îți aparțin 100%. Știu că există toți ciudații și proștii pe lumea asta, chiar nu sunt pornit să îi cunosc pe toți individual și să aflu de existența lor. Mă interesează intenția din spatele interacțiunii, nu cuvintele în sine. Contribui cu ceva pozitiv sau măcar neutru la existența mea? Bun, mă bucur să interacționăm. Contribui cu negativism, ignoranță și vrei să profiți în vreun fel de pe urma mea? Ai cartonaș roșu!”, le-a transmis Antonia celor care o critică sau jignesc.

În urmă cu o săptămâna, Antonia a mai transmis un mesaj tranșant cu privire la dreptul ei de mamă, de a nu-și expune copiii în mediul online.

Citeşte şi: Roxana Vancea, la sală în luna a șaptea de sarcină. Fanii, uimiți de cum arată: „Ce mică e burtica!”

Citeşte şi: Kate Winslet se machiază diferit în perioada menstruației. De ce face acest lucru

Citeşte şi: Sarah Harding, fostă membră a trupei Girls Aloud, a murit la 39 de ani

Citeşte şi: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

„Toți mi-ați cerut să postez imagini de la aniversarea ei. Răspunsul meu a fost nu, pentru că ține de viața mea PRIVATĂ. Nu simt nevoia să arăt asta sau să o expun în exces. Momentele astea sunt mult prea speciale pentru mine. Copiii mei sunt fericirea mea pură, iar internetul nu este pur. Dacă decid aleatoriu să-i postez, o fac. Este decizia mea. Când voi decide să-i arăt mai des, veți ști. Asta este alegerea mea, nu judec pe nimeni. Dacă în fotografia sau videoclipul tău apare copilul altcuiva, este normal să întrebi părintele dacă este de acord ca tu să postezi respectivele imagini? Răspunsul meu este da! Indiferent de circumstanțe, este vorba de respect! Poate nu simt că-mi vreau copilul expus pe pagina ta!” ”, a scris Antonia la Insta Story.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter