Antonia, mesaj de pe patul de spital: „Aveţi grijă de sănătatea voastră”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 29 octombrie 2019, 12:39
Antonia a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate. Artista s-a fotografiat cu perfuzia în mână, dar cu zâmebtul pe chip.

Antonia, în vârstă de 30 de ani, și-a speriat fanii cu o fotografie în care apărea pe patul de spital, în timp ce avea o perfuzie în mână. Artista trece printr-o perioadă mai delicată, în care munca și stresul și-au spus cuvântul și, în plus, se confruntă și cu o răceală serioasă.

Antonia, mesaj de pe patul de spital: "Aveţi grijă de sănătatea voastră"

Antonia și-a liniștiti imediat fanii, explicându-le că este vorba de un tratament de vitaminizare pe care-l face ori de câte ori este nevoie: „În perioada asta sunt foarte stresată şi pe lângă asta am fost şi răcită, aşa că mi-am găsit timp să mă vitaminizez. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că mă ajută extrem de mult şi mă simt foarte bine. Aveţi grijă de sănătatea voastră!”, – a scris Antonia pe Instgram. Alături de artistă se află și fiul său cel mic, Akim.

Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, chiar dacă în acte este încă soția lui Vicenzo Castellano. Această situație este doar urmarea întârzierii procesului de divorț, însă pe cei doi îi mai leagă doar Maya, fetița acestora în vârstă de 9 ani. Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai frumoase, iubite și apreciate cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi au împreună doi băieți, pe Akim, în vârstă de 2 ani jumătate, și pe Dominic, de 4 ani.

Antonia și Alex Velea sunt despărțiți în acest moment deoarece artistul se află plecat în aventura Asia Express.

Vezi mai multe imagini cu Antonia, Alex Velea și copiii în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: captură Story Instagram (cancan.ro)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter