Antonia, glume și ironii dure la adresa lui Alex Velea

De Mădălina Manole, pe
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul autohton, cei doi fiind împreună de aproximativ cinci ani. Pentru că sunt deschiși, curajoși și lipsiți de inhibiții, Antonia și Alex au acceptat provocarea de a participa la „Roast-ul lui Alex Velea”, un show de comedie care l-a avut ca țintă a glumelor întocmai pe artist.

„Roast-ul lui Alex Velea” a fost un eveniment caritabil la care au luat parte Viorel Dragu, Maria Popovici, Teo, Sergiu Floroaia, Toma, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Radu Isac, Dan Frînculescu și, bineînțeles Antonia și Alex Velea. Dacă fiecare participant, pe rând, l-a „fript” pe Alex Velea, ei bine cel mai amuzant roast, care a stârnit hohote de râs în sală, a fost chiar cel al Antoniei. Cu mult umor, Antonia i s-a adresat lui Alex Velea: „Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu…nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, concerte, studioul, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine! Cu tot cu preludiu, vorbe de după… știți ce zic! Alexandru, să știi că îți voi fi mereu alături. În viață, în carieră, îți voi fi mereu alături, dar un pic în fața ta. Dar oricum…alături!”,” – a glumit Antonia destul de usturător cu iubitul și tatăl celor doi copii ai săi.

Alex Velea a fost și el pregătit și în replică i-a răspuns Antoniei: „Știți cum știu că am stat prea mult la sală? Când ajung acasă are Antonia febră musculară„ – a glumit artistul.

Citește și – Ce nume va purta fetița Elenei Udrea. Au semnificație biblică

Citește și – Ioana Ginghină, despre noaptea nunții: “Era patul plin de bani, cui îi mai stătea gândul la sex?”

Sursă foto: Instragram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter