Antonia, drumul scurt către succes

De Revista Unica, pe

Fie că este „the girl next door”, cu zâmbet de ştrengăriţă, fie că se transformă într-o femeie senzuală cu priviri magnetice, rămâne la fel de sinceră şi fermecătoare. Citeşte un interviu cu Antonia despre carieră, relaţia cu presa şi adorabila ei fetiţă în numărul de ianuarie al revistei UNICA.
În cei patru  ani de când s-a lansat, a avut un parcurs spectaculos,  ajungând în timp record una dintre cele mai populare cântăreţe ale momentului, cu mii de fani, apariţii în reviste de modă, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei ale României.
Antonia, drumul scurt către succes
Antonia trece cu uşurinţă de la imaginea senzuală din Marabou la girl next door din Jameia sau la femeia puternică din Hurricane.
„Sunt genul de artist căruia îi place să intre în mai multe stări. Chiar dacă e o piesă tristă… Îmi place să ascult şi să trăiesc muzică diversă”, declară Antonia după şedinţa foto, ce a avut loc în spaţiul prietenos al Galeriei Galateca.
Antonia, drumul scurt către succes
Nu i-ai da mai mult de 18 ani. Cu toate astea, Antonia Iacobescu va împlini anul acesta 25 de ani şi este mama unei fetiţe adorabile, pe nume Maya, în vârstă de 3 ani.
Antonia, drumul scurt către succes
„Am pus cariera deoparte când am devenit mamă. Mi-am dorit foarte mult acest copil, chiar dacă am ştiut că îmi va fi greu, dar nu imposibil”, mărturiseşte cântăreaţa.
Antonia, drumul scurt către succes

Citeşte interviul integral cu Antonia în numărul de ianuarie al revistei UNICA.


Urmăreşte aici un material video în culisele şedinţei foto cu Antonia:
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter