Antonia, despre relația cu Alex Velea: „Ce norocoasă sunt eu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 11:02

Invitată în podcastul „S-o luăm personal”, găzduit de Amalia Năstase, Antonia a vorbit despre relația cu Alex Velea. Cei doi formează un cuplu din 2012 și au împreună doi băieți, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani.

CONȚINUT VIDEO UNICA

După ce Antonia a încheiat procesul de divorț cu fostul soț, Vincenzo Castellano, tatăl fetiței ei, Maya (11 ani), cei doi au anunțat că își doresc să se căsătorească. S-au logodit în iulie 2021, însă restricțiile din cauza pandemiei de COVID-19 le-au dat planurile peste cap.

Antonia, despre relația cu Alex Velea: „Ce norocoasă sunt eu”

În podcastul „S-o luăm personal”, Antonia a recunoscut faptul că presiunea pe care o simte din cauza faptului că este persoană publică, iar viața ei personală este expusă, este una mare. Însă artista are un sprijin necondiționat în familia ei. Întrebată de unde își ia puterea, aceasta a răspuns: „De la copiii mei, de la părinții noștri și de la Alex”.

El m-a învățat foarte multe lucruri bune. Eram oricum o fire sensibilă și încerc să fiu cât de bună pot. El m-a învățat să fiu și mai bună, întodeauna să ignor, să nu pun la suflet, să am răbdare.

Îmi spune mereu că am o familie frumoasă, un bărbat care te iubește, suntem aici, nu mai băga în seamă. Sau zâmbește. Am apreciat la el că e foarte uman și de multe ori a fost complimentat chiar la sală de câteva doamne, care au venit la mine și au spus: Ce frumos din partea lui Alex că m-a salutat! Salută chiar și femeia de serviciu, a povestit Antonia.

De multe ori Alex primește complimente: Ce norocos e. Nu. Ce norocoasă sunt eu! Cel mai important e că te iubește cineva pe bune, e cel mai sănătos, a mai spus artista.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea fiii

În același podcast, Antonia a vorbit și despre motivul pentru care ea și Alex Velea nu și-au botezat încă băieții.

Citește și: Cât a costat inelul de logodnă primit de Antonia de la Alex Velea

Antonia nu mai poate deveni mamă. „Sănătatea nu îi mai permite”

Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

Antonia, despre mesajele de hate din online: „Oamenii sunt răi”

Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel, a mărturisit cântăreața cu ochii în lacrimi.

Cuplul nu și-a putut boteza fiii până acum pentru că divorțul dintre Antonia și primul ei soț, Vincenzo Castellano s-a pronunțat abia în 2020, iar băieții purtau numele acestuia, nu ai lui Alex Velea, tatăl lor biologic.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter