Antonia, declarații despre plecarea lui Alex Velea la Asia Express: „Îmi este greu. Se va lăsa cu multe lacrimi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 decembrie 2019, 12:57
Antonia și Alex Velea au fost nevoiți să se despartă pentru o bună perioadă de timp deoarece artistul a plecat în  aventura „Asia Express”.

Antonia a depășit cu greu momentul despărțirii, mai ales că cei doi nu au stat niciodată separați atâta timp. Artista a vorbit despre postura de mamă singură și despre cum gestionează această situație: „Bineînțeles că îmi este greu, pentru că îmi este super dor de el și îi simt lipsa. Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi. Putem vorbi doar o dată pe săptămână și atât, fără prea multe detalii. Dar știu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experiențe noi, diferite, o altă țară.” – a mărturisit Antonia într-un interviu acordat pentru Libertatea.ro.

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cuplurile model din showbizz-ul autohton. Cei doi au reușit să facă față tuturor greutăților întâmpinate de-a lungul timpului și au dovedit că iubirea poate învinge orice obstacol, chiar și distanța enormă care-i desparte momentan.

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Artista mai are o fetiță, pe Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano, de care, în ciuda eforturilor de a divorța, continuă să fie legată prin acte.

Vezi imagini cu Antonia și Alex Velea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter