Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 14:20

Antonia (32 de ani) se află în vacanță în Turcia. De acolo, solista a publicat mai multe fotografii în bikini. „O evadare drăguță 🌴”, a scris cântăreața în dreptul postării. În imagini, Antonia poartă un costum de baie din două piese și o pereche de ochelari de soare. Slipul brazilian are un imprimeu floral, în timp ce sutienul are un model în nuanțe de maro și negru.

Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

„Ești frumoasă foc! ❤️❤️❤️; SUPERBITATE; Prea perfectă!!!; Bombă sexy ❤️; Ce corp de amazoană ai!; Corp de vis!; Eu cred că frumusețea ta e ceva ce se va păstra până în etate. Tot respectul!”, au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive ale postării. În primele ore de la publicarea lor, fotografiile au strâns aproape 50 de mii de aprecieri.

Printre numeroasele complimente s-au numărat, însă, și câteva critici referitoare la fizicul tonifiat al solistei. „Sper că te regăsești în acest corp! 😢 Dispare feminitatea”, a comentat o urmăritoare. „Prea mulți mușchi… deloc feminină. Ești prea frumoasă să-ți «lucrezi» așa corpul”, a mai scris o tânără. Antonia a răspuns: „Cine zice asta? Tu? Este opinia TA, nu a mea! Fac ce vreau cu propriul corp! Îl iubesc! 😘 God bless”.

Cum se menține Antonia în formă

„Am o dietă și merg la sală cu Alex. Mă întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după mergem la sală dimineața”, mărturisea artista în trecut.

„Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate. Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez și multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, mai spunea Antonia atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

De ce nu a postat Antonia fotografii de la aniversarea de 11 ani a fiicei sale, Maya

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

Antonia și Alex Velea (37 de ani) formează un cuplu de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Akim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul. La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter