Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume: „Părea că plăteam eu să se scrie…”

Antonia (32 ani) a fost inclusă, ani la rând, în topurile celor mai frumoase femei din întreaga lume, surclasând nume cunoscute printre care Rihanna și Selena Gomez.

Celebra cântăreață, deși primește des întrebarea cum e să fie una dintre cele mai admirate persoane de la noi, e modestă și recunoaște că încă nu știe ce să le răspundă fanilor. Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Antonia a povestit cum aspectul fizic a fost, uneori, un impediment care i-a adus multă răutate: „mi-era rușine mie să apar sau să citesc articole despre asta, părea că (…)”.

Vezi video:

Potrivit clasamentului internațional „Top 100 Most Beautiful Women 2018”, Antonia a ocupat locul 8, câștigând detașat în fața Rihannei (locul 21), dar și în fața actriței Keira Knightley, a Selenei Gomez, a supermodelului Sara Sampaio și a lui Gigi Hadid, scrie Unica.ro

La cei 32 de ani, Antonia câștigă bani nu doar din muzică, ci și din campanii publicitare și reclame. În copilărie, cocheta inclusiv cu agențiile de modelling: „primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la nouă ani sau zece ani. Eram un copil model, dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”, a explicat artista la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter