Antonia & Alex Velea: 4 indicii că sunt împreună

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 16:21

Deşi se spune de mult timp că au o relaţie, Antonia şi Alex Velea nu au vrut să confirme zvonul, dar nici nu l-au negat cu vehemenţă. Iată câteva indicii că cei doi au o relaţie.

1. Antonia şi Alex Velea poartă aceleaşi haine

Cel mai recent s-a întâmplat la un concert pe care cei doi lau susţinut în Prahova, la Cornu. Ambii au apărut pe scenă cu aceeaşi cămaşă care părea să-i aparţină lui Alex, fiind un pic cam mare pentru Antonia.
Cu ceva timp în urmă, Antonia a apărut la o şedinţă foto cu o pereche de tenişi galbeni purtaţi mai înainte de Alex Velea.
Saturnia: Alex Velea şi Antonia, un cuplu controversat. Vezi dacă se potrivesc astral
antonia alex velea

2. Alex îi face complimente şi îi ia apărarea Antoniei

După ce a postat pe Facebook o imagine cu ei doi, Antonia a fost criticată de dur de un fan, care a acuzat-o că a stricat o familie. Alex s-a grăbit să comenteze şi el, luându-i apărarea presupusei iubite. Cu adevărat grăitor este însă faptul că în acelaşi comentariu i-a făcut şi un compliment Antoniei. „Aşa sexy erai aseară?„, a scris artistul.
Iar când a fost întrebat despre relaţia lui cu Antonia, Alex a negat totul, însă nu a uitat să adauge: „Antonia e o femeie foarte frumoasă, frumoasă rău, are voce bună, arată bine.

3. Nici Antonia, nici Alex nu neagă vehement relaţia

Întrebaţi despre relaţia lor, atât Alex, cât şi Antonia au spus că nu sunt împreună, însă declaraţiile lor nu sunt atât de categorice pe cât ne-am aştepta. Cel puţin în ce îl priveşte pe Alex, el ba neagă relaţia cu artista, ba îi face complimente. Ba chiar, după unul din concerte, când a fost abordat de un jurnalist şi întrebat despre Antonia, Alex a răspuns: „O iubeşte fratele tău foarte mult„.
antonia alex velea

4. Antonia şi Alex Velea sunt mereu împreună

Dacă ar fi acuzat pe nedrept, oricare dintre noi ar încerca să-şi dovedească nevinovăţia. Însă Antonia şi Alex Velea nu fac decât să mărească suspiciunile. Ei petrec foarte mult timp împreună, având multe concerte comune şi de parcă asta nu ar fi de ajuns, postează adesea pe Facebook poze cu ei doi.
antonia alex velea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter