Antonia și Alex Velea, cuplu de senzație pe scenă

De Unica.ro, pe

Considerată una din cele mai frumoase artiste din România, Antonia se alătură proiectului Miss Models International și va cânta pe scena marii finale a concursului organizată la Sibiu pe 12 iulie. Artista va forma un cuplu de senzație cu Alex Velea, alături de care va cânta pe scena amplasată în Piața Mare, în fața a mii de oameni.
Apariția Antoniei este cu atât mai interesantă cu cât, la rândul ei, a lucrat ca model în Statele Unite ale Americii, țară de unde provine acest concurs de frumusețe.
În ultimii opt ani, finala competiției a avut loc la New York, acum fiind pentru prima dată când organizatorii au decis să externalizeze evenimentul, alegând Sibiul ca și oraș gazdă.
Proiectul va promova astfel România, și Sibiul în mod special, ca destinație turistică și culturală la nivel internațional în Statele Unite ale Americii și în toate țărilor ale căror reprezentante intră în competiție.
Timp de 7 zile, din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.
Mai mult, fotografiile realizate în fața și în interiorul celor mai reprezentative locații cu potențial turistic din Sibiu și din împrejurimi vor compune Miss Models International Calendar, o publicație care va fi promovată în țările de origine ale participantelor.
Miss International Models este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter