Antonia, adevărul despre operația suferită la sâni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 februarie 2020, 10:53
Antonia s-a operat în mare secret, intervenția chirurgicală având loc la nivelul sânilor. Dacă inițial artista nu a dorit să vorbească despre asta, iată că aseară a făcut prima declarație în acest sens.

Antonia, care în aprilie va împlini 31 de ani, și-a anulat de curând un concert anunțându-și publicul că s-a operat, fără a da însă mai multe detalii. Astfel, artista a iscat o adevărată furtună de întrebări pe contul său de Instagram, fanii fiind curioși ce s-a întâmplat cu aceasta. Pentru a înlătura toate zvonurile și a face lumină în privința stării sale de sănătate, Antonia a făcut prima declarație în mediul online în care a recunoscut rolul intervenției chirurgicale suferite: „Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!” – a spus Antonia, într-un Instastory, pe contul său de Instagram.

Antonia, sătulă de întrebări și critici, a încheiat într-un mod ironic, dar haios: „Aș vrea să vă spun că mi-am mai pus un sân aici la spate, dar pe ăla vi-l arăt mai târziu, nu acum”, – a mai comentat partenera de viață a lui Alex Velea.

Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea. Cei doi artiști au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Antonia mai are o fetiță, pe Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano, de care, în ciuda eforturilor de a divorța, continuă să fie legată prin acte.

Vezi mai multe imagini cu Antonia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter