Antonia a recunoscut! Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Antonia (32 de ani) și Alex Velea (37 ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Când vine vorba despre câștigurile financiare, cei doi fac o echipă pe cinste.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Antonia a lămurit cine câștigă cel mai bine financiar dintre ea și soțul ei, Alex Velea: „eu produc foarte bine pe (…)”.

Vezi video:

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Potrivit Viva.ro, Antonia a povestit despre stilul de viață pe care l-a adoptat: „să știi că am și eu celulită, însă mă concentrez mai degrabă să fiu sănătoasă în primul rând. Fac mult sport să îmi arate corpul așa cum îmi doresc, am grijă la ceea ce mănânc, merg la proceduri și masaje. Ca să mă simt bine în propriul corp!”, a spus cântăreața.

Cât despre meniul ei zilnic, Antonia a explicat că nu are un regim alimentar extrem de strict. Are însă grijă să nu exagereze cu dulciurile, pâinea și pastele.

„La sală, merg împreună cu Alexandru de 3-4 ori pe săptămână. Când nu merg la sală, mai fac bandă acasă. Nu mănânc neapărat extrem de strict, dar am grijă să nu exagerez cu dulciurile, pâine, paste. Dar avem și cheat meals când mâncăm și ce este mai ‘interzis’”, a explicat vedeta pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter