Antonia a încheiat divorțul cu fostul soț. Primele declarații despre nunta cu Alex Velea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 noiembrie 2020, 14:45

Antonia (31 ani) a reușit să se separe definitiv, în mod legal, de fostul soț, Vincenzo Castellano. Artista se află în proces cu Vincenzo din 2013, iar abia acum, divorțul a fost încheiat.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică”, a spus Antonia, într-un interviu pentru Click.ro.

Citeşte şi: Antonia însărcinată pentru a patra oară? Postarea lui Alex Velea vorbește de la sine

Antonia a mai precizat că nu a mai văzut-o pe Maya (9 ani), fetița pe care o are din căsnicia cu Vincenzo, de mult timp, copila fiind aflată momentan în Italia, dar acest lucru nu a împiedicat-o să țină legătura cu ea prin intermediul reţelelor de socializare.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne întâlnim din cauza pandemiei. Sper din suflet ca la anul lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a adăugat Antonia.

Sursa foto – Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter