Antonia a dezvăluit care sunt defectele fizice pe care nimeni nu i le știe

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 28 mai 2019, 15:23
Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și de peste hotare, conform clasementelor internaționale fiind în top 10,  însă aceste aprecieri nu o împiedică pe artistă să-și recunoască și defectele. 

Antonia, în vârstă de 30 de ani, este mamă a trei copii și cu toate acestea se poate mândri cu un fizic de invidiat, dar și cu un ten impecabil. Artista nu se sfiește să se lase fotografiată fără make-up, ba mai mult, ea singură își face poze în care apare nemachiată. Antonia a postat de curând o fotografie pe pagina sa de Instagram în care apare fără machiaj și, cu foarte multă sinceritate, a scris un mesaj care a uimit pe toată lumea, mesaj în care și-a recunoscut defectele fizice:

Antonia nemachiata

Bună, asta sunt eu, cea adevărată. Am o cicatrice pe bărbie, un ochi ceva mai mic decât celălalt când zâmbesc, sprâncene nearanjate, nepensate, imperfecțiuni mici pe piele și rămășițe de mascara de aseară! Ultimele mele postări au fost cu mine foarte aranjată, imagine care mă reprezintă de asemenea, dar tot am simțit nevoia să postez o fotografie și cu această versiune a Antoniei”, – a scris Antonia pe Facebook.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea cu care are și doi băieți, Dominic și Akim, însă în acte continuă, deocamdată, să fie soția lui Vicenzo Castellano, cu care mai are o fetiță, Maya, 9 ani, rămasă în custodia tatălui.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter