Antena 1, în stare de alertă! După Marcel Pavel, și Ozana Barabancea ar fi infectată cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 iunie 2020, 14:21
Antena 1 este în stare de alertă după ce Marcel Pavel și Ozana Barabancea ar fi fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi, alături de alte vedete și staff-ul postului de televiziune, au filmat zilele trecute pentru emisiunea “Te cunosc de undeva!“.

Marcel Pavel a fost primul care a fost testat pozitiv cu coronavirus după ce s-a simțit rău. Artistul în vârstă de 60 de ani a crezut inițial că este o simplă răceală, însă dat fiind că nu mai trecea și simptomele se agravau a decis să-și facă testul COVID-19, iar rezultatul a ieșit pozitiv. În prezent se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”.

Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, s-a întâlnit și ea zilele trecute cu Marcel Pavel pentru a filma emisiunea “Te cunosc de undeva!” și, la recomandările producătorilor Antenei 1, și-a făcut testul pentru COVID-19, iar astăzi, în jurul prânzului, ar fi primit rezultatul, de asemenea, pozitiv, relatează Gândul.ro.

Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” s-ar afla deja internată la spital, însă nu a dorit să dea detalii: Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”. – a spus Ozana Barabancea pentru publicația citată.  Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”.

Citește și – Mercur retrograd în Rac: „Reparăm trecutul și (ne) iertăm”. Cum influențează zodiile

Andreea Bălan este o altă vedetă care și-a făcut testul pentru coronavirus, cu atât mai mult cu cât s-a fotografiat alături de Ozana Barabancea, însă rezultatul artistei ar fi ieșit negativ.

Citește și – Pablo Alboran, dezvăluire neașteptată: „Recunosc. Sunt homosexual”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter