Ozana Barabancea, o nouă operație la stomac. După prima intervenție a avut probleme cu vocea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 mai 2022, 18:13

Ozana Barabancea (52 de ani) a suferit o operație de micșorare a stomacului în anul 2017. Recent, solista a apelat la o nouă intervenție.

Ozana Barabancea, nouă operație la stomac. După prima intervenție a avut probleme cu vocea

„Mi-a fost un pic frică de această operație. Am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017”, a explicat jurata „Te cunosc de undeva”, pentru EGO.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine. Pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul și am slăbit 45 de kilograme. Eram wow, făceam și sport, arătam bine” a mai spus.

După prima intervenție, în total, solista ar fi dat jos în jurul a 60 de kilograme.

„Acum, lumea îmi spune că e un pic mai bine, că eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Ozana Barabancea este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Gloria și Andrew, care îi împărtășesc pasiunea pentru muzică.

„Gloria cântă cu mine în orchestră. O iau cu mine și o expun mai mult pentru experiență, pentru experiența pe scenă”, povestea Ozana în trecut.

„Aș vrea să fac muzică, dar nu sunt atât de sigură. Îmi e greu. Totuși, cred că aș face muzică. Sunt la pian. (…) Mama e amuzantă. E cea mai bună mamă, putem vorbi orice cu ea. Se ocupă foarte mult de noi”, declara și Gloria în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter