Anna Szeles, despre Florin Piersic: “Soț ca tine voi mai avea, dar socrii, niciodată”

De Mădălina Manole, pe
Anna Szeles a fost căsătorită cu Florin Piersic timp de 10 ani, până în anul 1985, și au împreună un băiat, pe Daniel Piersic, în  vârstă de 41 de ani.

De curând Anna Szeles a vorbit despre perioada în care a fost soția lui Florin Piersic și a dezvăluit cum a reușit actorul să o cucerească: “M-a cucerit și cu mâncarea pe care o aducea la fiecare filmăre. Îmi aducea sandwichuri făcute de Vera, mama lui. În familia lui am fost primită cu atâta dragoste. Părinţii lui mi-au spus că semănam cu sora lui Florin, care a murit înecată în Prut la 16 ani. Și atunci când m-au văzut pe mine, a fost un mare atașament între noi. Iar eu mereu i-am spus: „Soţ ca tine voi mai avea, dar socrii, niciodată!“”, a declarat Anna Szeles pentru okmagazine.ro.

De asemenea, actrița a explicat și care au fost motivele care au dus la despărțirea celor doi: “Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam. Chiar prima lui soţie mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: „Eu am vrut să-ţi atrag atenţia, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!“” – a declarat Anna Szeles pentru sursa citată.

Cât despre momentul nașterii, actrița își amintește cu umor contextul creat: “Momentul venirii lui pe lume a fost unul ca din filme. Plecasem de la București spre Cluj și mi s-a rupt apa. Am început să nasc în mașină. Deși eu crezusem că mai am două săptămâni până să nasc. Nu știam ce va fi, băiat sau fată. Dar atunci, în momentele acelea, mă panicasem. I-am spus: „Florin, trebuie să oprești neapărat, că nasc aici!“. El deschide geamul și întreabă unde-i maternitatea. Oamenii, văzându-l, au început să strige: „Ia uitaţi, naște Florin Piersic!“”

Florin Piersic, în vârstă de 82 de ani, a fost căsătorit de trei ori și are doi băieți, pe Daniel și pe Florin Piersic Jr, din căsătoria cu Tatiana Iekel, care s-a finalizat în 1974. Din 1993, carismaticul actor este căsătorit cu Anna Torok, de profesie contabilă.

Citește și – Angela Similea, o poveste de viață tulburătoare. A fost căsătorită de 4 ori, dar l-a iubit pe Florin Piersic

Citește și – Care este secretul de frumusețe al Stelei Enache la 68 de ani

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter