Anna Lesko, goală și îndrăzneață pe internet

De Mădălina Manole, pe
Anna Lesko s-a dovedit de-a lungul timpului a fi o persoană fără inhibiții și fără prejudecăți, prin urmare și fotografiile pe care le postează pe paginile sale de socializare sunt pe măsură.

Anna Lesko are o personalitate puternică și un fizic de invidiat, astfel că artista își expune cu nonșalanță calitățile, iar imaginile excentrice și incitante dau frâu liber imaginației. Ultima fotografie a artistei pe care a publicat-o pe Instragram a creat un val de reacții, unele de apreciere, însă majoritatea, critice.

Anna Lesko a pozat îmbrăcată doar într-o pereche de bikini minusculi roz, cu o cafea în mână, iar prietenii virtuali s-au întrecut în comentarii depreciative, folosind apelative greu de reprodus.

Anna Lesko

Se pare că Anna Lesko este foarte mândră de posteriorul său pe care și-l expune, fără pic de pudoare, de fiecare dată când are ocazia, spre exaltarea fanilor.

Anna Lesko

Pe de altă parte, pentru că este o persoană extrovertită în cel mai puternic sens al cuvântului, Anna Lesko vorbește despre momentele intime din viața sa fără niciun fel de reținere: ”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a declarat Anna Lesko pentru A List Magazine.

Citește și – Felix Baumgartner a publicat o fotografie cu Mihaela Rădulescu goală în cadă

Citește și – Cum arăta Madonna la 18 ani? Pozele nud cu diva vor fi scoase la licitație

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter