Ani Plumb, Antena 1: „Am primit propuneri de la fotbalişti dar am refuzat”

De Iulia Şerban, pe

Cea mai nouă achiziţie a echpei Sport Antena 1 a vorbit, în exclusivitate, cu unica.ro, despre cum s-a schimbat viaţa ei odată cu trecerea de la GSP TV la Antena 1, dar și despre visele sale neîmplinite și planurile sale de viitor.
Cum te simţi la Antena 1? Cum s-a schimbat viaţa ta odată cu trecerea de la GSP TV la Antena 1?
Mă simt ca peştele în apă la Antena 1, e un pas înainte de care mă bucur din plin. Eu sunt o fire matinală,dar nu am fost niciodată chiar atât de matinală! Acum mă trezesc la 4 dimineaţa în fiecare zi, dar îmi iau însă revanşa în weekend când mă trezesc la 8 şi îmi petrec timpul cu cel mic şi soţul meu.

Ştiu că eşti o familistă convinsă. Soţul tău ce spune despe această schimbare? Nu-i este teamă că teva „fura” cineva?
Fiind prezentatoare de ştiri sportive cred că este inevitabil să nu primeşti propuneri de la fotbalişti…Soţul meu e cel care de multe ori a crezut în mine, mai mult decât credeam eu însămi. El ştie cât de mult iubesc ceea ce fac şi mă susţine. Niciodată nu am avut probleme de gelozie sau altceva pentru că mă cunoaşte foarte bine şi ştie că una e să fii prietenoasă şi sociabilă şi cu totul alta să depaşeşti o limită.Toată lumea îmi cunoaşte statutul de femeie căsătorită şi cu copil şi nu sare nimeni “calul”!

Ce face David? Câţi ani are acum? Ţi-ar plăcea să-l vezi pe băieţelul tău în postura de fotbalist?

David are deja 3 ani, la toamnă merge la grădiniţă şi aproape că mi-e imposibil să cred că a crescut atât de mult încât urmează această etapă. Are multă personalitate, e foarte isţet, dar nu e atras de minge din câte am observat, mai degrabă s-ar face pilot de Formula 1 pentru că e înnebunit după mașini și poate într-o bună zi va ajunge și prim – ministru (râde)!

E adevărat că te gândeşti deja la a doua sarcină?

Nu e cazul deocamdată de a doua sarcină dar nici nu mi-aş dori să ne oprim la un singur copil, vom vedea cum evoluează lucrurile, e timp pentru că şi noi suntem foarte tineri şi la momentul potrivit poate va veni şi o fetiţă. Deocamdată altele sunt priorităţile noastre, iar eu îmi doresc să mă concentrez pe carieră.

Cine are grijă acum de imaginea ta? Colaborezi cu un stilist atunci când participi la evenimente mondene?
Colaborez cu stiliştii Antenei, ne cunoaştem de mulţi ani şi fetele s-au obişnuit cu noi, ştiu ce ne avantajează şi ce nu. Am încredere în sfaturile lor atunci când particip la evenimente mondene.

Vorbeşte-mi puţin despre secretele frumuseţii tale. Cum îţi îngrijeşti tenul, părul, silueta?
Părul meu are cel mai mult de suferit pentru că este îndreptat zilnic şi încerc să-l revitalizez cu tot ce găsesc, iar in timpul liber il protejez și nu mă coafez deloc, eu fiind de fapt creaţă. Cu silueta nu am avut niciodată mari probleme, dar nu pentru că aş fi vreo norocoasă genetic, ci pentru că mă străduiesc să am grijă de mine, în primul rând pentru că trebuie să fiu o soţie şi o mamă sănătoasă : sport, hidratare şi o alimentaţie cât se poate de “curată”.
Ani Plumb, Antena 1: „Am primit propuneri de la fotbalişti dar am refuzat”
Dacă nu ai fi ales să fii prezentatoare de ştiri, ce ti-ar fi plăcut să faci? Ai vreun vis neîmplinit?
Am un vis neîmplinit: actoria, teatru. În liceu am căștigat ceva premii pe la câte un festival și știu că ar fi fost și asta o variantă cu care rezonam sufleteşte. Dar nu e timpul pierdut, poate la un moment dat voi face studii şi în domeniul asta.
Ce te vezi făcând peste cinci ani? Ce urmează după pupitrul ştirilor Antena 1 Sport?
Cred că asta e şi frumuseţea acestei meserii, e imprevizibilă. Nu ştiu dacă peste 5 ani voi mai fi sau nu în domeniul ăsta, depindem de multe variabile și azi suntem, mâine nu, dar eu știu ce vrea sufletul meu și simt că mai am multe de spus in televiziune.

Care este principiul după care te-ai ghidat îndotdeauna în viaţă? De ce tocmai acesta?
”Dacă Dumnezeu e cu mine, cine e impotriva mea?”. Sintetizează tot ce putem fi având credință în suflet..eu cred, simt, iubesc , râd și știu că Dumnezeu e în sufletul meu, prin acțiunile mele. De mine depinde să-L păstrez acolo și atâta timp cât Îl am, nimic nu mă doboară şi nu mă opreşte să aduc bucurie în jurul meu.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter