Ramona Păuleanu schimbă taberele. Prezentatoarea părăsește Pro TV și va face parte din echipa Antena 1

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 14:42

Ramona Păuleanu a renunțat la trustul care a consacrat-o. Prezentatoarea, care a luat o pauză de la televiziune, revine pe micile ecrane, însă nu la Pro TV, așa cum se aștepta toată lumea.

Jurnalista va apărea pe post de săptămâna viitoare și va face parte din echipa Observatorului de la Antena 1.

Ramona Păuleanu revine pe micile ecrane

Potrivit Pagina de Media, Ramona Păuleanu a renunțat la Pro TV și va prezenta rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

Până în prezent, jurnalista nu a confirmat informațiile.

Ramona Păuleanu a lucrat ca reporter timp de 10 ani la Pro TV, însă a prezentat o perioadă și rubrica Meteo. Asta până acum doi ani și jumătate, când a intrat în concediu de maternitate.

Jurnalista nu este o necunoscută a Antenei 1. Înainte de a ajunge în redacția Pro TV, aceasta a făcut parte din echipa Antenei, unde a lucrat un an.

În timp ce Ramona Păuleanu a refuzat să vorbească despre schimbarea trusturilor, Mihaela Donose, cea care se ocupa de rubrica Meteo la Antena 1, și-a anunțat plecarea.

„Mulţumesc, Antena 1! Atât de multe urcuşuri şi de coborâşuri, însă întotdeauna recunoscătoare. Foarte recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am cunoscut şi care m-au susţinut. Ne vedem curând la TV!”, a scris Mihaela pe Facebook.

Citește și: Soția și fiica lui Jorge se confruntă cu probleme de sănătate. Ramona Prodea, de urgență la spital: „Suntem familia faultată” / Video

Citește și: Alina Pușcaș, dezvăluiri dureroase din copilărie: „Le înregistram pe toate ca pe niște lovituri urâte” / Video

Ramona Păuleanu a lansat un podcast de parenting

De curând, Ramona Păuleanu și-a unit puterile cu Adriana Stere, fosta ei colegă de la Pro TV, pentru a face un podcast de parenting.

Podcastul, care se numește „Creștem mari”, este foarte urmărit în mediul online. Cele două abordează diferite subiecte, precum vaccinuri, infertilitate, alăptare şi îngrijirea dinţilor.

Acest podcast care a înregistrat un real succes are deja 10 episoade și are pe Youtube peste 150.000 de vizualizări.

Ramona Păuleanu a renunțat la televiziune în anul 2021, când a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Atunci, prezentatoarea a decis să își ia o pauză de la televiziune, mai ales că, după naștere, fiul ei a avut nevoie de câteva luni de spitalizare.

Citește și: Andreea Perju vorbește despre o nouă căsătorie, după divorțul de tatăl fetițelor: „Nu cred în singurătate deloc”/ Exclusiv

Citește și: Acasă la Măruță. Cum arată vila în care locuiesc Andra, Cătălin și cei doi copii / Foto

Jurnalista a acuzat spitalul Filantropia de malpraxis

În timp ce bebelușul ei se afla internat în spital, s-a îmbolnăvit de meningită. Atunci, ea a decis să dea în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis.

„Am dat în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo”, a anunțat Ramona Păuleanu pe Facebook la începutul anului trecut.

Jurnalista a cerut despăgubiri de un milion de euro.

„Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam-tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta, dar acum știu că merg până în pânzele albe”, a explicat Ramona Păuleanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ramona Păuleanu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter