Angelina Jolie a strălucit la un eveniment organizat în Londra

De Oana Savin, pe
Actrița Angelina Jolie a atras toate privirile după ce a apărut la un eveniment organizat la Londra purtând o rochie alb elegantă, accesorizată cu o pălărie și mănuși tot albe.

Jolie trebuia să participe alături de regina Elisabeta a II-a la o slujbă desfășurată la catedrala Sfântul Pavel, însă suverana Marii Britanii s-a îmbolnăvit. Totuși, actrița a făcut față cu brio momentului și a participat la eveniment alături de alte personalități cu titlu nobiliar onorific al Ordinului Sfinților Mihail și Gheorghe, notează Daily Mail.

Angelina Jolie a strălucit la un eveniment organizat în Londra

Foto: Hepta

După ceremonie, ea a fost escorată de membri al clerului în jurul Memorialului American din biserică unde a adoptat o expresie sobră în timp ce vedea numele soldaților americani uciși în timpul celui de Al Doilea Război Mondial.

Actrița în vârstă de 43 de ani, a fost numită în anul 2014, de către regina Elisabeta a II-a, lady/damme pentru munca ei continuă în Commonwealth, și este adesea invitată la evenimente alături de regină.

De data aceasta, Jolie a fost onorată de Ordin, care i-a recunoscut serviciile într-o țară străină sau un relații cu afacerile internaționale ale Commonwealth.

În urma slujbei, actrița a fost văzută împărțind un moment special alături de micii ei fani, când un grup de copii s-a adunat în jurul ei pentru a-i strânge mâna și să vorbească câteva clipe cu ea.

Citește și: Premieră la Miss Universe: un model transsexual câștigă titlul în Spania

Citește și: Robbie Williams, noi probleme de sănătate. Ar putea suferi de sindromul Asperger

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter