Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fetița. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 mai 2019, 13:49
Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fetița, pe Namiko, în acest weekend. Cei doi au ales pentru mult așteptatul eveniment ținute de inspirație tradițional românească.

Andreea și Cabral Ibacka i-au ales ca nași pe Irina și Răzvan Fodor. Petrecerea a fost una restrânsă, iar tematica aleasă a fost deosebită, inclusiv micuța Namiko purtând o rochiță albă cu motive inspirate din portul tradițional românesc:

Andreea si Cabral Ibacka botez 2

„Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta. Important este să mergem la biserică după care va fi un grătar între prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cât mai intim, mai ales că ne dorim să abordăm o tematică românească. Aş vrea să ne îmbrăcăm în port românesc, în ie, chiar şi băieţii plus naşii Răzvan Fodor şi soţia lui, Irina. Preparatele vor fi cu specific românesc, aşa ne dorim noi”, – mărturisea Andreea Ibacka în urmă cu ceva timp.

Cabral, 41 de ani, şi Andreea Ibacka, 33 de ani, s-au căsătorit în anul 2011, după o relaţie de trei ani. Cabral mai are o fiică, pe nume Inoke, în vârstă de 16 ani, din mariajul anterior cu Luana Ibacka.

Vezi imagini de la botez în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter