Andreea Marin are probleme la gleznă: „Tendonul lui Ahile a cedat”

De Oana Savin, pe
Andreea Marin are probleme la un picior, după ce tendonul lui Ahile i-a cedat. Totul din cauză că nu și-a făcut corect încălzirea înaintea începerii antrenamentului.

Vedeta a ajuns, joi, pe mâna unui kinetoterapeut din cauza unei probleme la gleznă. Ea a posvetit totul pe internet, pe pagina sa de Instagram.

Din seria „graba strică treaba” sau „așa nu, să nu faceți ca mine!”: în loc să îmi încep ziua la sala de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de doctor și kinetoterapeut, care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat”, a scris prezentatoarea de televiziune.

La început am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a doua zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelușul șchiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând să mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-așa!”, a povestit Andreea.

Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă vă grăbiți ca și mine.

Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare. Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept să mă întorc la mișcare, dar „împachetată” temeinic de acum înainte. Mea culpa! Și mulțumesc pentru grijă minunatei echipe”, a mai scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Din seria „graba strica treaba” sau „asa nu, nu faceți ca mine!”: in loc sa îmi încep ziua la sala de sport, asa cum îmi place și e sanatos, o încep alături de @doctorvilcioiu și kinetoterapeutul @adrianaserban, care au grija să-mi „repare” glezna dureroasa, pentru ca nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. La început, am crezut ca e o joaca, o durere care va trece pana a doua zi, apoi am fost nevoita sa stau bandajata o zi la pat, am devenit „cățelușul schiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând sa mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-asa! Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipata și pedeapsa mai mare nu exista decât sa ma obligi sa stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiți ca și mine. Unde nu-i cap și e graba, vai de picioare:) Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferența. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept sa ma întorc la mișcare, dar „împachetata” temeinic de acum înainte. Mea culpa! Și mulțumesc pentru grija minunatei echipe de la @clinicazetta! #bunadimineata #pretuiesteviata

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter