Andreea Marin, pregătită să devină mamă a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 mai 2020, 15:13
Andreea Marin a vorbit sincer și deschis despre viața personală. Îndrăgita fostă prezentatoare de televiziune a mărturisit că își dorește să devină mamă a doua oară.

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorită de trei ori, însă dacă nu se mai vede în rochie de mireasă, iată că rolul de mamă o încântă. Andreea Marin își dorește să aibă o sarcină pe cale naturală, însă dacă asta nu se va întâmpla, fosta soție a lui Ștefan Bănică nu exclude varianta adopției: „Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin. În trecut, Andreea Marin a adoptat la distanță o fețiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar.

Andreea Marin, pregătită să devină mamă a doua oară

Andreea Marin trăiește de trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în  vârstă de 32 de ani. Cei doi formează o adevărată familie, chiar dacă nu sunt căsătoriți cu acte, iubitul vedetei și fiica ei, Violeta, din mariajul cu Ștefan Bănică,  înțelegându-se foarte bine. Dorința Andreei de a-și mări familia este împărtășită și de fiica ei, și de iubit, așa că vedeta speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, relatează Libertatea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter